facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Doppio Espresso

Doppio Espresso
Adres: Midstraat 7 , Joure 8501 AC, NL
Telefoonnummer: 0513 789 425
Stad: Joure
Route: Midstraat 7
Postcode: 8501 AC



op zoek naar gerelateerd: Doppio menu, Doppio Leeuwarden, Doppio Espresso Breda, Doppio Espresso Haarlem, Lunchen Joure, Doppio Den Bosch, Doppio Assen, Doppio pizza
Recensies
Nette eetgelegenheid voor de lunch of kop koffie. Wij hadden een salade en een wrap met zalm voor de lunch. Jammer dat de wrap tortilla zo uit de verpakking scheen te komen en met zelfs het scherpe bestek mes, bijna niet te snijden was. De tortilla was droog en karton-achtig. De vulling van zalm was echter zeer goed. De salade was verder prima. Afruimen duurde wat lang. 10 minuten met een leeg bord is niet fijn. De bediening was verder netjes.
Gezellige inrichting. Ontzettend lekker ontbijt!Eten: 5/5
Je kunt hier erg lekker lunchen / koffiedrinken, zeker een aanrader. Erg vriendelijk personeel.
Vriendelijk personeel, lekkere drankjes en prima borrelplank. Alles voor een vriendelijk prijsje.
Vlotte bediening , vriendelijk, gezellig, lekker eten!
Heerlijke koffie en gebak en vlotte bediening.Eten: 5/5
Leuk en gezellig etablissement in het hartje van Joure. Goede koffies, zalige versnaperingen en sympathieke bediening.
Persoonlijk, dé Doppio van friesland! Buiten hun gastvrijheid en vriendelijkheid hebben zij ook degelijk verstand van een goede dergelijke koffie! Binnen, achterin, kan het als het druk is vrij gehorig wezen. Het terras is een fijne plek om te vertoeven, deze kan zonovergoten zijn, parasol en zonnescherm zijn uiteraard aanwezig, en ligt aan een straat die altijd gezellig "druk" is.
Wat een ontzettend goede service, zeer enthausiaste bediening en lekkere maaltijden! Ik zou Doppio Espresso Joure zeker aanraden, en dit zeker opnieuw bezoeken!
Lekker bakkie en een heerlijk stuk taart.Service: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid