facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dopey's friet

Dopey's friet
Adres: Hoogstraat 118, 2851 BJ Haastrecht
Telefoonnummer: 0182205029
Stad: Haastrecht
Route: Hoogstraat 118
Postcode: 2851 BJ


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 21:00
Dinsdag: 16:00 - 21:00
Woensdag: 12:00 - 21:00
Donderdag: 12:00 - 21:00
Vrijdag: 12:00 - 22:00
Zaterdag: 12:00 - 22:00
Zondag: 12:00 - 21:00

Recensies
Tot nu toe 3x van besteld en het eten was elke keer erg lekker! De kipsalon is echt een aanrader, verder zijn de patatten goed doorgebakken elders vind ik dit nog weleens tegen vallen. De bestelling worden met soms een paar minuten uitloop op tijd afgeleverd en vooralsnog altijd compleet.
Smerige patat lijkt wel uitgedroogd en hard opgebakken en oud frituurvet. Paar keer geprobeerd maar steeds idm .geen aanrader dus maar over smaak valt niet te twisten . Een urgent aandacht punt om uw zaak bij te schaven voordat rob de geus langs komt
Lekkere friet en goed gebakken snacks. Jammer dat ze de friet niet zouten. Als je om zout vraagt krijg je een los zakje zout maar na aankomst van je bestelling kleeft dit niet meer aan je friet. Zonder zout is gezonder, dat snap ik maar als ik al wil snacken dan wil ik gewoon gezouten friet als ik hierom vraag. Bezorgtijden vind ik vaak te lang duren. Wij wonen vlakbij maar duurt vaak een uur. Als je bezorgkosten rekent, prima, maar zorg er dan voor dat het wat bezorgtijd betreft, op orde is. Wij hebben gekozen om geen frituurpan aan te schaffen maar ik denk er sterk aan om dit toch maar te doen. Maar nogmaals, kwaliteit van het eten is goed!
Tevreden over de smaak en kwaliteit. Ik was een regelmatige klant op de zondag middag, gewoon lekker patatje halen . Maar sinds kort zijn jullie pas om 17uur geopend?!?!? Daar snap ik nou hélemaal niks van, in de zómer nog wel. je hebt een ijsmachine toch? Ik zou het wel geweten hebben.. Ik hoor wel weer wanneer je in het weekend gewoon overdag open bent..
Geen lekkere patat geen smaak aan, personeel gedraagt zich asociaal.. en kleine foutjes in de bestelling zoals word een mexicano met Mayonaise bestelt we krijgen een broodje Mexicano zonder mayonaise en geen mosterd bij de kroket. En de milkshakes waren aan de warme kant. Jammer dit
Helaas lang moeten wachten, werd niet begroet. Bestellingen via de telefoon werden aangenomen, maar ik had na een kwartier wachten nog steeds geen bestelling door kunnen geven.. ben weer weggegaan. Jammer.
Via thuisbezorgd laten bezorgen, bezorging en wachttijd is prima, ook als het druk is. De friet is de laatste tijd erg taai en korrelig, niet lekker. De snacks vaak ook taai, jammer.
Gisteren besteld eten was koud. En vervolgens gebeld daarover en krijg je iemand aan de lijn die daar totaal niet mee weet om te gaan. Slechte service...
Eten was niet lekker.bij het bezorgen gaat er teveel mis verkeerde bestellingen. Ze zijn onbeschoft en asociaal. Meerdere malen verkeerde bestelling. Alles behalve goeie ervaring niet eten hier.
Een stel toppertjes die keihard hun best doen, om je snacks zo lekker/snel mogelijk te maken/bezorgen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid