facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Doorzicht coaching

Doorzicht coaching

Info

Vraag je je af of je, als leidinggevende, op de juiste plek zit? doorZICHT laat je, samen met de paarden, ontdekken waar je gelukkig van wordt.



"Geef leiding op de manier die bij jou past, dat verhoogt je werkgeluk en zorgt er voor dat je sneller betere resultaten behaalt. Wordt bewust van wat voor jou belangrijk is, waar je goed in bent en waar je hulp bij kan gebruiken, handel daarnaar en succes is gegarandeerd!"
Adres: Nederheide 10, Schijf, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0631228735
Stad: Schijf
Route: Nederheide 10


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sweep Plantenverhuur en boomkwekerij Sweep Plantenverhuur en boomkwekerij 5 km Goede service en nette prijs.
Recensies
High level? Mandy zit vol met kennis en dan is ze nog mens ook. Bijzonder hoe je op hoog niveau zakelijke gebied mensen kunt coachen en je toch ook zo dicht bij jezelf kan brengen. Managers, directeuren beter laten functioneren en lekkerder in hun vel laten zitten. Structuur aanbrengen en voelen. Paardencoaching zet ze ook in en dat zorgt voor heldere en inzichtelijke situatieschetsen en doelen. Bijzondere coach dat is ze.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid