facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor doorSchor

doorSchor

Info

renovatie, verbouwingen, maatwerk keukens en kasten en 3D-tekeningen

Geschiedenis

door Schor! is een bedrijf dat uit twee specialiteiten is ontstaan, namelijk: vakmanschap en interieur design tot in het kleinste detail. Wij kunnen uw eigen concept perfect uitvoeren, maar ook door middel van onze eigen interieur stylist een uniek ontwerp laten maken. Bij door Schor! kunt u voor allerhande werkzaamheden terecht, van kleine klus tot complete renovatie, afbouw of nieuwbouw.



"Wij helpen klanten bij het creëren van meer woonplezier door hun unieke woonwensen te realiseren. In de basis zijn wij een aannemersbedrijf die verbouwingen en renovaties realiseert. Maar naast de de aannemerij hebben wij een eigen meubelwerkplaats waarin wij maatwerk keukens, kasten en meubels maken. Daarnaast werken wij samen met een interieurontwerper waardoor wij het complete plaatje aan kunnen bieden. Door dit totaalaanbod kunnen wij jouw woonwensen realiseren volgens plan en zonder verrassingen achteraf. Kortom, zie jouw woonwensen tot leven komen met plezier en zonder stress. Ervaar deze aanpak zelf en zet vandaag de eerste stap in het waar laten maken van jouw woonideeën. Tot snel, team doorSchor"
Adres: Marsweg 3, 3893GB Zeewolde
Telefoonnummer: 0617832864
Stad: Zeewolde
Route: Marsweg 3
Postcode: 3893GB



op zoek naar gerelateerd: Meubelmaker Zeewolde, Woningrenovatie
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar doorSchor met het openbaar vervoer


Zeewolde, Langezand 440 meter
159
Zeewolde, Langezand 440 meter
144
159
625
Zeewolde, Mast 490 meter
142
144
159
160
625

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid