facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Door Dorine Sport- en Wellnessmassage

Door Dorine Sport- en Wellnessmassage

Info

Sport- en klassieke massages, maar ook diverse wellness en hotstonemassages vanaf 30 minuten. ACE gediplomeerd.

Geschiedenis

Klassieke massages en Hotstone behandelingen vanaf 30 minuten.



"Toe aan een ontspannen massage maar niet de drukte van grote wellnesscentra? Bij Wellness Elburg geniet je in alle rust en privacy van een behandeling zoals jij je die had voorgesteld.Kom voor een therapeutische behandeling bij nek- en schouderklachten, een vastzittende rug of boek gewoon een heerlijke ontspanningsmassage. Ook voor een sportmassage of een duomassage kun je bij ons terecht.De pedicure verzorgt je voeten. Likdoorns, eelt en andere ongemakken worden aangepakt.Kan je huid wel een oppepper gebruiken of wil je je wenkbrauwen laten verven of epileren? Dat kan ook bij ons!En heb je al kennisgemaakt met de heerlijke Treatments® ? De producten zijn ook te koop in de salon."
Adres: Smedestraat 15, 8081 EG Elburg (gemeente)
Telefoonnummer: 0644928504
Stad: Elburg
Route: Smedestraat 15
Postcode: 8081 EG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sportmassage Elburg Sportmassage Elburg 943 meter De kundige handen van Hanneke weten de zere spieren goed te vinden....daarna altijd w...
SWM SWM 2 km Ik ben professioneel, NGS gekwalificeerd sportmasseur (ervaring op top nivo) en geef ...
Recensies
Voor het eerst bij de pedicure geweest in Wellness Elburg! Ben heel fijn geholpen door de pedicure. Ze wist precies wat ze deed.. Mooi bedrijf, aardige mensen, kom zeker nog keer terug!
Ik heb hier een hele fijne wellness behandeling gehad sportmassage en deze beviel me heel goed. Ik ga hier zeker vaker naar terug.... vriendelijk personeel ook en hele fijne producten om aan te schaffen.
Super fijne, relaxte massage, Dorien is een aardige vrouw, leuke klets, van te voren even een fijn intro praatje, geïnteresseerd, na tijd ook goede uitleg over kans op spierpijn wat ook gebeurde maar heel fijn dat ze het van te voren had voorspeld en hoe ik er mee om moest gaan. Voor herhaling vatbaar! Ik weet nu al dat ik vaker ga, in 1 woord, zalig!
Een heerlijke gezichtsbehandeling gehad in een aangename sfeer en erg fijn personeel. Echt een aanrader
Bij Dorine komt ik letterlijk tot rust. Eenmaal op de massagetafel kan ik me volledig over geven en geniet ik meestal een goed uur van de heerlijke soorten massages die Dorine geeft. Vooral de hotstonemassage vind ik heel fijn! Ik voel me vertrouwd bij Dorine en dat vind ik heel belangrijk! Het is echt een moment voor mijzelf waar ik naar uit kan kijken!
Dian heeft duidelijk liefde vior haar vak en ik ben heel tevreden met resultaat!
Heerlijke ontspannen zwangerschaps massage gehad. Echt een aanrader!!
Vanochtend heb ik een heerlijke massage gehad. Een combinatie van hot stone en manuele massage. De masseuse was zeer gastvrij en vroeg vooraf naar de wensen. Ook werd alles goed uitgelegd. Een ware oase van ontspanning. Echt een cadeau aan jezelf.
Heerlijke sport en ontspanningsmassage gehad. Echt een aanrader.
Na al meerdere andere massages bij Dorine pas genoten van een heerlijke zwangerschap massage. Dit was niet zomaar een massage maar een heel ritueel waarbij heerlijk geurende producten worden gebruikt. Echt een dikke aanrader! En Dorine is een fantastische lieve vrouw. Liefs Liza
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid