facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Doodle Ads NL

Doodle Ads NL

Info

Wij maken te gekke cartoon videos voor onder andere marketing doeleinden om jouw bedrijf te promoten en je klantenbestand drastisch te laten groeien!

Geschiedenis

Stel je eens voor dat je de mogelijkheid zou hebben om duizenden potentiele klanten te bereiken op een grappige, aantrekkelijke manier en ze lang genoeg te kunnen boeien om ze te kunnen vertellen wie je bent, wat je doet en waarom je met kop en schouders boven je concurrenten uitsteekt.
Bij Doodle Ads maken we pakkende en overtuigende cartoon videos om jouw website, bedrijf en zoekmachine optimalisatie te verbeteren.
Het is heel simpel, enorm effectief en bovenal boeit het klanten lang genoeg om ze eigenlijk alles wat je maar wilt te vertellen!
Bel ons vandaag nog op 085 888 50 57 om jouw bedrijf te transformeren, of vul online ons contactformulier in en dan bellen wij je binnen één werkdag terug!



"Doodle@HomeSpecialisten op het gebied van Doodle vachtverzorgingAlle salons die aangesloten zijn bij Doodle@Home zijn lid van de ABHB en hebben een erkend diploma. Wij verzorgen workshops op maat. Samen met jou brengen wij je de vachtverzorging bij.Vind je het lastig om je hond op de juiste manier te borstelen of te waterblazen? Zou je graag de volledige basis willen leren voor het zelf onderhouden van jouw Doodle? Of wil je de beginselen voor het zelf trimmen van jouw Doodle leren? Wij helpen je graag door middel van de workshop die bij jou past. De keuze is aan jou."
Adres: Eindhoven, 5600 Noord, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0034 622114161
Stad: Noord
Route: Eindhoven
Postcode: 5600



op zoek naar gerelateerd: Doodle at Home
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kl'ik Brabant Kl'ik Brabant 23 km Ben jij op zoek naar een nieuwe klik met collega-ondernemers? Kom dan naar Kl’ik Brab...
careerdesQ careerdesQ 24 km Een zeer goede ervaring met Careerdesq. Na een gezellige intake was de 2e vacature al...
Recensies
Afgelopen maandag heb ik de workshop vachtverzorging gevolgd. Het was erg leerzaam veel informatie en Natascha legt het rustig, duidelijk en vriendelijk uit. Er is genoeg ruimte voor vragen. Ik heb er veel van geleerd ik zou het iedere labradoodle eigenaar aanraden!
Zeer leerzame cursus. Natascha was erg geduldig, nam de tijd en legde alles goed uit. Ontzettend leuk om te zien waar je rekening mee moet houden tijdens het trimmen en dat het zo bepalend is voor de ‘look’ van je doodle. Echt een aanrader als je het leuk vindt om dit samen met je hond te doen.
Vandaag de workshop ‘trim je eigen doodle’ gevolgd bij Natascha. Ik heb genoten. Super leuk om te doen, heel veel geleerd. Het is echt de moeite waard. Een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid