facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Donuts Polefit

Donuts Polefit
Adres: Milrooijseweg 63, 5258 KG Berlicum, Nederland
Staat: Noord-Brabant
District: Sint-Michielsgestel
Stad: Berlicum
Route: Milrooijseweg
Huisnummer: 63
Postcode: 5258 KG


Openingstijden

maandag: 17:30–21:30
dinsdag: 18:30–21:30
woensdag: 18:30–21:30
donderdag: 18:30–21:30
vrijdag: Gesloten
zaterdag: 10:30–12:30
zondag: Gesloten

Recensies
Twee jaar geleden begon ik met de beginners cursus paaldansen. Daarna ben ik de lessen gaan volgen. Op dit moment neem ik deel aan de verschillende lessen waaronder paal, Hoop en Silk. Elke les is weer super gezellig en leerzaam. Je word onder goede begeleiding geholpen en de uitleg is erg duidelijk. Doordat je elke les steeds een stukje beter wordt wil je blijven komen trainen. De instructies geven je veel vertrouwen waardoor het fijn is om hier de lessen te volgen. Er is altijd genoeg tijd en aandacht voor iedereen. Ik ben blij dat ik hier mag sporten en zou het iedereen aanraden!
Donuts is een hele fijne plek om lekker te sporten. Er worden lessen aangeboden op allerlei niveaus, waardoor er altijd wel een les is die bij je past. Ook als paaldansen nieuw voor je is. Ik ben zelf gestart met de beginnerscursus en was meteen enthousiast. Dit kwam vooral door de gezelligheid in de studio en doordat de lessen zo zijn opgezet dat je snel nieuwe dingen leert en echt al wat kan. De instructrices zijn kundig en hebben allemaal een eigen stijl. Hierdoor kun je lessen boeken bij je favoriete instructrice of juist bewust wisselen.
Wat een fantastische dansschool! De lessen zijn ontzettend goed opgebouwd, van een fijne warming-up tot een goede cooling down. Er wordt veel aandacht besteed aan de opbouw van je techniek, en alles is aangepast op je eigen niveau. De juiste uitdaging is altijd aanwezig, waardoor je je constant blijft ontwikkelen. De docenten zijn erg vriendelijk, begripvol en motiverend, wat zorgt voor een veilige en fijne sfeer. Daarnaast heerst er een warme, gezellige sfeer, waardoor ik me altijd welkom voel. Het persoonlijke contact, de hygiëne en de duidelijke organisatie maken deze dansschool echt een aanrader!
Donuts is een hele fijne paaldansstudio met een gezellige sfeer. De studio's zijn ruim met hoge palen. De instructrices hebben veel kennis en nemen je stap voor stap mee in nieuwe oefeningen. Wanneer een oefening niet lukt geven ze je individueel tips om verder te komen. Ofwel een fijne paaldansstudio waar ik graag train.
Donuts Polefit is een paaldansstudio die ik van harte aanbeveel! De trainsters zijn enorm kundig en ervaren, en ze geven duidelijke uitleg en begeleiding bij elke stap. De lessen zijn altijd afwisselend en gestructureerd, met een heel divers aanbod. De studio's zijn netjes en de locatie is gemakkelijk bereikbaar. De sfeer is ontzettend fijn en vriendelijk. Een geweldige plek om je paaldansskills te ontwikkelen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid