facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Donna Milano

Donna Milano

Info

Donna Milano is een jong en dynamisch bedrijf met een verfrissende kijk op lifestyle en mode voor dames en heren.

Vestiging Heerenveen:
Dracht 91
8442 BM
0513 43 80 72

Geschiedenis

Aantal voorwaarden voor ruilen en retourneren


- Bewaar altijd uw bon. Indien u wilt ruilen of een klacht heeft, hebben wij het aankoopbewijs nodig. Ook wij moeten ons verantwoorden.

- Niet goed, geld terug! Deze regel is van toepassing op niet gedragen en ongewassen kleding. Het artikel moet dan binnen 14 dagen geruild worden, voorzien van de prijskaart en het aankoopbewijs. Het retourbedrag wordt binnen een geschatte termijn van 10 tot 14 werkdagen teruggestort op de bankrekening wat u doorgeeft op het geldretourformulier.

- Op alle aankopen, m.u.v. afgeprijsde artikelen, geldt 1 maand garantie. Bon met aankoopdatum moet aanwezig zijn.

- Op afgeprijsde artikelen geven we geen garantie. Deze kunnen alleen geruild worden met een gelijkwaardig product uit de winkel binnen 14 dagen, of u ontvang je een tegoedbon voor hetzelfde bedrag. Deze tegoedbon is altijd geldig. U krijgt dus geen geld terug bij het retourneren van een afgeprijsd artikel.

- Om hygiënische redenen kunnen oorbellen niet geruild of geretourneerd worden.

- Lees altijd het wasvoorschrift.

- Veel kleding mag niet in de droger. Hierdoor kan o.a. de stretch in broeken gaan uitrekken.

- Wij geven geen garantie op steentjes, kraaltjes, pailletten en studs.

- Op kleding met een lederlook geven wij geen garantie, deze dient uit voorzorg op de hand gewassen te worden (niet met de wasmachine).



"Net als veel Italiaanse exclusieve fashion brands is Donna Milano ontstaan vanuit een brede familietraditie. De dagelijkse leiding is in handen van de drie broers Delawars. Bij Donna Milano zijn medewerkers onderdeel van de familie, en is de band met klanten niet alleen sterk, maar ook vooral warm. Donna Milano heeft de Nederlandse man en vrouw Latijnser en daarmee stijlvoller gemaakt. Het succes van het merk Donna Milano zit in de kernwaarden die alle medewerkers binden: passie, prestatie en openheid."
Adres: dracht 91, 8442bm Heerenveen (gemeente)
Telefoonnummer: 0513 438 072
ln.onalimannod@ofni
Stad: Heerenveen
Route: dracht 91
Postcode: 8442bm


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
NAiZz NAiZz 296 meter Een op maat gemaakte jas van een wollen delen. Fantastisch!!
Recensies
De service is echt geweldig! Er wordt gevraagd waar je naar zoekt en je wordt goed geholpen. Slim-fit kleding ziet er heel goed uit voor een hele goeie prijs!
Rits van de jas was stuk binnen 1 maand, valt normaal onder garantie. Bij deze man niet.
moest een pakketje ophalen, op de site staat om 13:00 heb een half uur moeten wachten voor de winkel
Ondanks dat mijn tegoedbon al ouder was dan twee jaar, mocht ik hem toch nog gebruiken vandaag. Petje af voor deze service! Ik ben super tevreden.
Super goede winkel niet te duur en het is betaalbaar en heel klantvriendelijk ook moderne kleding leuk spul ook hij nam iets voor me mee de dag erna had ik het gelijk hij beloofd dingen hij kwam het ook na Groetjes Nancy van Goor
Donna Milano is een leuke winkel met kleding voor tieners en volwassenen. Het personeel is heel aardig en ze helpen je goed!
Donna Milano is een fijne winkel om te winkelen. Je krijgt goede en eerlijke advies ook als het niet staat bij je.
Een kapotte jas na 5 weken!!!!! Te kort op de naad gestikt maar de eigenaar geeft zich niet thuis. Bij verkoop is de eigenaar er toch ook niet? Niemand die beslissingsbevoegd is binnen het bedrijf alleen de eigenaar en die is er niet!!! Een jas van bijna 100 euro en zeg maar dag met je handje....Deze ondernemer zorgt er voor dat je naar het groot winkelbedrijf gaat....ONTZETTEND SLECHTE SERVICE !
leuke winkel en vriendelijke personeel. zeker waard om eens een kijkje te nemen binnen.
Leuke Italiaanse kleding winkel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid