facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Donna Louise Italiaans Restaurant

Info

Intiem restaurant voor familie en vrienden-dineetjes. Tevens zeer geschikte
ambiance ten behoeve van het organiseren van uw bruiloftparty, familie en/of
personeelsfeest.

Adres: Begijnenstraat 11, 1941 BR Beverwijk
Telefoonnummer: 0251-222455
Stad: Beverwijk
Route: Begijnenstraat 11
Postcode: 1941 BR


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pasta Vino Pasta Vino 0 meter Het eten is heel lekker maar € 4,25 voor een biertje vind ik toch wel heel erg veel.....
Pizza Service Pizza Service 765 meter Doordat de pizzaservice is overgestapt op een digitaal spaarsysteem, zijn de gespaard...
Recensies
Altijd gezellig bij Mario en Esmee. Zij doen altijd hun best om de gasten een echt avondje uit te bezorgen met kleine amuses en tussen gerechtjes. Ook de gerechten zijn altijd lekker. De sfeer met muurschilderingen is echt Italiaans. Echt een aanrader.
Een Italiaans specialiteitenrestaurant gerund door een Italiaans echtpaar, en dat merk je: gastvrijheid ten top en lekker eten. Prima pizza's en pasta maar vooral uitstekende speciale gerechten. Als 'amuse' krijg je een soort quiche die altijd te snel op is. De ruime inrichting zorgt er voor dat gezinnen met kinderen rustig kunnen eten zonder anderen tot last te zijn. Duidelijk een trapje boven het gemiddelde Italiaanse restaurant.
Originele Italiaanse gerechten van uitstekende kwaliteit. Vriendelijke bediening in sfeervol restaurant. Je doet jezelf tekort als je hier alleen maar een pizza eet.
In een gezellige, échte Italiaan aten we uitstekend smakende gerechten. Uitzicht op de nijvere keuken. Leuk! Naar mijn smaak iets te donker interieur.
Voor ons de eerste keer een bezoek aan Beverwijk. Zullen we wat gaan eten, ja dus. Zien we Donna Louise. Wat hebben we heerlijk gegeten en wat een leuke sfeer, echt een aanrader.
Heerlijk gegeten en hele fijne bediening gehad. We hebben een heerlijke avond uit gehad! Zeker een aanrader!
Ik vind het een leuke restaurant. Prachtige overzicht, heerlijk eten, familie vriendelijk en goede sevice
Beste Italiaanse restaurant van Beverwijk en omgeving. Vraag aan Mario of de kok je kan verrassen. Je wordt zeker niet teleurgesteld.
Heel fijn en romantisch ingericht Italiaans familierestaurant. Het eten is heerlijk.
Zeker gaan eten hier. Erg goede kwaliteit eten en gezellig. Ook vriendelijke bediening
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid