facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Donkfoto | Bedrijfsfotografie - 360 Virtual tours

Donkfoto | Bedrijfsfotografie - 360 Virtual tours
"Gespecialiseerd ben ik in Bedrijfsfotografie, 360 Virtual tours, Profielfotografie en Portretfotografie. De foto's die ik voor u maak zijn het visite kaartje voor uw bedrijf en stralen professionaliteit en kracht uit. Om uw bedrijf op een moderne manier online te presenteren, maak ik moderne 360 Virtual tours. Klanten vinden u sneller op internet, bezoeken uw website langer en kunnen interactief uw bedrijf/winkel d.m.v. deze Virtual tour bekijken. Dit alles heeft als voordeel dat uw Google ranking verbetert.Een goede profielfoto blijft van groot belang, om u ontspannen te fotograferen neem ik de tijd. U wilt uzelf herkennen in een profielfoto? Neem contact met mij op."
Adres: Oostersingel 8 , Culemborg 4101 GG, NL
Telefoonnummer: 0345 512 994
Stad: Culemborg
Route: Oostersingel 8
Postcode: 4101 GG


Recensies
Na 7 jaar was onze familiefoto aan een update toe. Omdat we toen heel tevreden waren over de foto's gunden we Matt opnieuw deze opdracht. Knap hoe je met zo'n brillenfamilie alle schitteringen uit de brillen weet te halen. We zijn wederom heel blij met het eindresultaat!
Puur op de beelden van zijn website heb ik deze fotograaf gekozen, mooie intieme portretten. Afgelopen zaterdag een fotoshoot gehad met mijn broers een verjaardagscadeau voor onze moeder, ssssst: is nog geheim! in de mooie studio van Matt. Na een aantal 'kliks' is iedereen wat meer ontspannen en weet Matt ons vast te leggen zoals we zijn. Super! En wat een prachtig persoon is Matt zelf. Bedankt!
In studio met genoeg ruimte voor twaalf man heeft Matt een hele mooie familiefoto gemaakt voor mijn vader. hele ontspannen fotosessie zonder dat je het gevoel had dat het poseren was. Het resultaat is ook erg mooi geworden ! In zwart-wit afgedrukt en heel mooi smal formaat. echt een mooi kunstwerk voor aan de muur geworden. Bedankt voor de goede adviezen en de ontspannen fotosessie
De fotosessie van onze kleinkinderen door Martin was zeer geslaagd. In een studio op maat kregen ze de ruimte om ontspannen de lens in te kijken. Uit een ruime keuze van beelden hebben we uiteindelijk in overleg met de ouders voor gave zwart wit prints gekozen in randloze perspex lijsten. De foto's gemaakt door Martin laten de kleinkinderen zien zoals ze in werkelijkheid ook zijn. Voor ons was het een geslaagd fotoproject en onze kinderen zijn erg blij met het resultaat.
Mijn paard en mijzelf laten fotograferen door Donkfoto. Er werd zeer veel tijd genomen om de foto´s te maken, geen moeite werd gespaard. Normale paardenfotografie wordt vaak alleen gedaan met een camera, bij Donkfoto hebben we met meerdere flitsers in het bos gewerkt. Dit zorgde voor een prachtige focus op het paard en mij. Als je op zoek bent naar écht mooie foto´s van je paard voor aan de muur, is dit zeker een aanrader!
Gedreven in zijn vak! En alles gaat in overleg en in een ontspannen sfeer! Matt is precies in zijn werk maar wel met veel plezier wat hij ook uitstraalt naar de klant. wooninitiatief Thuis voor nu uit Tiel zal zeker Matt een tweede keer vragen!
Met een enthousiast team kwam Matt bij mij thuis mooie actiefoto's maken voor mijn bedrijf. Ik ben heel blij met het resultaat en vond het prettig samenwerken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid