facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DonkerVeenstra

DonkerVeenstra

Info

Uw betrouwbare partner in Installatietechniek. Van ontwikkeling naar realisatie tot full service & onderhoud. Wij maken duurzaam leven tot gemeengoed.



"DonkerVeenstra is een ambitieus full service installatiebedrijf in Drachten. Wij werken met een team van ruim 50 technische specialisten aan elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Voor onze klanten zijn we groot genoeg om complexe uitdagingen aan te pakken en mee te doen in grote aanbestedingen. En tegelijk zijn we nog altijd compact genoeg voor een goede verbinding als team, korte lijnen met onze klanten en een efficiënte bedrijfsvoering."
Adres: De Giek 16, 9206 AT Drachten
Telefoonnummer: 085-0711848
Stad: Drachten
Route: De Giek 16
Postcode: 9206 AT



op zoek naar gerelateerd: DonkerVeenstra review, Zonneboiler Drachten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Gelder Elektro & Bouw Van Gelder Elektro & Bouw 1 km Uw specialist in hoogwaardige installatie techniek voor bouw en verbouw.
Recensies
Bijzonder klantONvriendelijk bedrijf. Als bestaande klant een offerte gevraagd voor het plaatsen van zonnepanelen. 20 dagen na akkoord gaan met de offerte kwam ik er achter dat de te leveren omvormer niet geschikt was voor een thuisaccu. Van deze 20 dagen was het bedrijf 14 gesloten ivm kerstvakantie. Na 5 officiele werkdagen dus kenbaar gemaakt dat wij bij nader inzien niet akkoord waren met de offerte en gevraagd om een omvormer die klaar was voor een thuisaccu. Het leveren van deze thuisaccu kon wel 9-12 maanden duren en dit was nog twijfelachtig. Hier niet akkoord mee gegaan. Vervolgens een factuur van het bedrijf gekregen om honderden euro's te betalen. Juridisch zal het wellicht kloppen, maar als je zo je geld moet verdienen!! Zeer intimiderende en klantonvriendelijke manier van zaken doen!
Snel een offerte ontvangen, zonnepanelen keurig geplaatst. Monteurs hebben aan het einde van de dag alles keurig achtergelaten
Goede en mooie offerte gekregen. Wel met wat fouten, maar die kunnen hersteld worden. Daarna wat lastige vragen gesteld over de offerte en meteen de mededeling gekregen dat we er niet uit kwamen en dat via de mail. Als er een probleem is bel je.
Totaal inferieur qua communicatie en bejegening van klanten. Zonder opgaaf van redenen niet op willen komen dagen. Geeft te denken over de kwaliteit van de dorp dit bedrijf aangeboden services.
Zeer tevreden met de geplaatste zonnepanelen. Vakkundig bedrijf met gedreven personeel.
Vakkundig en zeer deskundig bedrijf. Levert uitstekend werk af en is met hun nette en prima eindresultaten, een visitekaartje voor zichzelf
Aso rijders bumper kleven middelvinger opsteken zeer onvriendelijk en en kinderlijk personeel!
Niemand gezien, ruimte genoeg voor aflevering !
Super, zo een fantastische mooi bedrijf, alles top in order echt een aanrader om daar eens binnen te gaan voor informatie en voor service
Snelle service en goed opgelost!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid