facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Donker Media

Met een animatie is het mogelijk mensen in korte tijd te informeren, aansporen of tot actie te overtuigen. Een animatie is makkelijk intern, via social media of op een website te delen. Donker Media is een animatie studio gespecialiseerd in het maken van animaties of 'explanimations'. Kijk eens op https://donkermedia.nl

"Donker Media is een animatie studio gespecialiseerd in het maken van animaties video's."
Adres: Klokgebouw 273, 5617AC, Eindhoven
Telefoonnummer: +3140 744 02 52
moc.liamtoh@tcatnoc
Stad: Eindhoven
Route: Klokgebouw 273
Postcode: 5617AC

Openingstijden

Maandag: 09:00-17:00
Dinsdag: 09:00-17:00
Woensdag: 09:00-17:00
Donderdag: 09:00-17:00
Vrijdag: 09:00-17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brabant Business Media Brabant Business Media 5 km Wij hebben met Brabant business media een ontzettend fijne samenwerking, ze helpen on...
Recensies
Donker Media is echt een aanrader voor wie animatie wilt inzetten! Ik heb diverse opdrachten bij Erik neergelegd. Graag wil ik professionele animaties en dat is elke keer weer gelukt! Erik is deskundig, fijn om mee te werken, te sparren en zeer inspirerend! Mijn verwachtingen zijn absoluut overtroffen! Op naar de volgende opdracht!
We hebben vanuit ZGEM afgelopen jaar een animatie laten maken door Donker Media. We zijn niet alleen blij met het eindresultaat, maar ook de weg ernaartoe zijn we over te spreken. Er werd een duidelijke planning gevolgd, prijsafspraken waren helder en telkens in contact staat met één contactpersoon bevordert het proces. Er werd altijd meegedacht en doorgevraagd op de juiste momenten. Aanrader dus!
De samenwerking met Erik DonkerMedia verliep erg soepel en flexibel. Erik wist zich de materie erg snel meester te maken en om te zetten naar direct bruikbare concepten. Dat maakte het productieproces een stuk eenvoudiger. Ook het onderweg toevoegen van nieuwe elementen werd een aantal keren door Erik efficiënt opgelost.
Goede animatie gemaakt, goede aanpassingen in revisie. En heel belangrijk: afspraak=afspraak.
Fijne en snelle samenwerking. Echt aan te raden!
Zeer professionele aanpak en flexibel in verwerken van last-minute aanpassingen. Ze werken met goede tekstschrijvers en weten deze teksten perfect om te zetten in een animatie. Voor ons first-time right oplevering van zowel de tekst als animatie. Ze luisteren, stellen vragen en komen afspraken na.
Mensen zijn visueel ingesteld. Een professionele animatie is dan ook een effectieve manier om een boodschap voor het voetlicht te brengen. Met goede visuals in een toegankelijke stijl weet Donker Media precies de juiste toon te raken. Iedere boodschap wordt begrijpelijk, en dat heeft impact. Bij Donker Media zijn de lijnen kort, de processen glashelder en de resultaten naar verwachting. Dat alles maakt Donker Media tot een ideale partner voor mij als tekstschrijver. Een samenwerking die naar meer smaakt!
Vertaald door Google We zijn erg blij met de prachtige animatievideo's die Donker Media voor ons heeft gemaakt. Het was een uitstekende ervaring om samen te werken. Erik toonde tijdens het hele proces geduld en professionaliteit bij elke stap. Sterk aanbevolen. Origineel We are delighted with the beautiful animated videos that Donker Media created for us. It was an excellent experience working together. Erik showed patience and professionalism every step of the way during the entire process. Highly recommended.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;


We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid