facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dönerhuis Zwanenburg

Dönerhuis Zwanenburg

Info

Dönerhuis Zwanenbrug is een döner-kebab zaak in Zwanenburg. Döner Huis Zwanenburg is gelegen aan de Dennenlaan 63 in Zwanenburg!



"Specialist op het gebied van Döner vlees, Turkse pizza, Italiaanse Pizza, Dürüm, Kapsalon, Broodjes en Schotels! De beste kalfs en kip döner van Europa!"
Adres: Dennenlaan 63, 1161CL Zwanenburg
Stad: Zwanenburg
Route: Dennenlaan 63
Postcode: 1161CL



op zoek naar gerelateerd: Kosem Zwanenburg, Shoarma Zwanenburg, Thuisbezorgd Zwanenburg, Snackbar Zwanenburg, New York Pizza, Gastronoom Zwanenburg
Recensies
Bij binnenkomst werden we niet begroet en werd er nors en geïrriteerd gekeken. Geprobeerd een kapsalon te bestellen, helaas was de kalf op. Wij wilden om deze reden weer vertrekken na een toiletbezoek maar dit werd ons niet in dank afgenomen. Er werd de opmerking gemaakt dat ze wel wist dat we alleen voor de toilet binnen kwamen. Dit was niet het geval, bovenal erg onvriendelijk personeel. Zaak was erg ongezellig en te fel verlicht.
Gewoon de beste Het is er schoon bediening is top Snelle bezorging
Heerlijk om hier te eten, en vriendelijk personeel. De porties zijn erg groot.
Elke bestelling ter plaatse eten, afhaal dan wel bezorging van de beste kwaliteit. Service is uitstekend. Turks brood elke dag vers.
Heerlijk gegeten, eindelijk echt goed vlees! Ook de pizza's waren top! Gezeligge, vriendelijke mensen en keurige service.
Vers eten, frisse vitrine, bestelling wordt snel bereid, ruime keuze ! Prettige banken aan nette tafels en vriendelijke medewerkers. Je kunt ook buiten op het terras eten.
Vlees smaakt niet döner en knofloolsaus is ook niet lekker. Niet echt een aanrader
Lekker eten , ter plekke , om af te halen , of laten bezorgen , altijd vers en een uitgebreid assortiment , gewoon goed !
Hartelijk dank voor uw coulance mbt bezorg gebied, het smaakt erg lekker de kapsalon en pizza
Onwijs lekker gegeten, doner vlees van hele goede kwaliteit en de zaak is super schoon!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid