facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Döner Center Atman

Döner Center Atman

Info

De beste en de lekkerste donerzaak in Oudenbosch!

Geschiedenis

Döner Center Atman bestaat al meer dan 5 jaar in Oudenbosch. Steeds meer klanten kiezen voor Döner Center Atman, en daar zijn wij trots op. Döner Center Atman is opgericht door dhr. Cemal Atman.

Adres: Fenkelstraat 8, 4731 JB Oudenbosch
Telefoonnummer: 0165 31 31 01
Stad: Oudenbosch
Route: Fenkelstraat 8
Postcode: 4731 JB


Openingstijden

Maandag: 15:00 - 23:00
Dinsdag: 15:00 - 23:00
Woensdag: 15:00 - 23:00
Donderdag: 15:00 - 23:00
Vrijdag: 15:00 - 01:00
Zaterdag: 15:00 - 01:00
Zondag: 15:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: Atman thuisbezorgd, Turan Oudenbosch, Thuisbezorgd Oudenbosch
Recensies
Lekkere pizza en pasta bolonaise. Gelegenheid om buiten te eten bij goed weer. Rolstoeltoegankelijkheid: Oprij platform voor rolstoelgebruikers en rolator.
Normaal ging t altijd goed, maar voor de 2e keer verkeerd bezorgd, vorige keer wel snel opgelost, maar nu was zelf besloten er paprika in te doen ipv brocolli, zonder te bellen. 11 euro dus betaald voor niks, want ik lust geen paprika. Eten weggemikt ook zonde en alleen kaassoufle gegeten en cola gedronken. Dat was nu mijn avondeten. Wel een sorry aan de tel. maar daar heb ik geen eten mee.
Supervriendelijk personeel, ontzettend lekkere pizza's en ze worden heel warm gebracht, super lekker!Eten: 5/5
Niet te eten Niet afgebakken dus rauwe friet En daar hebben we anderhalf uur op moeten wachten NOOIT MEER DAAR BESTELLEN
2 piza magerita besteld en 1 döner pizza de bestelling duurde al 1,5 uur voordat het kwam. We hadden de dozen opgemaakt en er zatten 3 magarita’s pizza’s in wij hadden gebeld en ze zeiden dat wij het zo besteld hadden. We ginnen de pizza’s eten maar waren heel koud en er zat maar 1 knoflook bij. Vind dit zeer slecht
Zwaar gierig. 1ne moment kan je wel kalf en kip mix. 2 dagen erna kan het opeens niet. 1euro voor een karrig bakje saus.
- 2e keer dat bestelling bezorgen bijna 2 uur duurt - personeel spreekt geen/slecht Nederlands - wordt na ongelofelijke late bezorging agressief bejegend door de bezorger - bestelling werd een keer aan het verkeerde adres bezorgd, vervolgens werd van mij verwacht dat ik mijn bestelling daar zelf op ga halen Kan nog lang doorgaan, maar ik zal het kort houden. Kortom bestel hier niet als je je eten op tijd wilt hebben of niet belaagd wilt worden door een chagrijnige bezorger.
Online bestelling van 2 pizza's afgehaald, om er thuis achter te komen dat de toppings niet kloppen en de pizza is aangebrand. Ik rijd volgende keer wel verder weg voor pizza's die gewoon te kanen zijn en kloppen. Niet te vergeten: ze wilden de bestelde sauzen ook bijna niet mee geven
Eten besteld met een groepje. Eerst leveren ze al niet het goede. Bellen we zodat ze het recht kunnen zetten en ontvangen we later een voicemail dat de bestelling morgen komt. Abnormaal teleurstellend slecht.
Ik bestel eens in de zoveel tijd bij Atman. Het is een goede zaak, maakt lekkere kapsalon en heerlijke broodjes. Bezorging is altijd op tijd, personeel is vriendelijk. Soms worden de sauzen vergeten bij de bestelling, dat is een minpuntje. Verder is het zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid