facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Don Giovanni Italiaans brasserie/restaurant

Don Giovanni Italiaans brasserie/restaurant

Info

Don Giovanni opende de deuren in 2009 als een Italiaans Brasserie / Restaurant en is sindsdien een begrip in Vlissingen, Zeeland.

Geschiedenis

U kunt elk gerecht vergezellen met een heerlijke exclusieve Italiaanse wijn. Onze gastvrije, uiterst vriendelijke medewerkers zijn u graag van dienst om u te adviseren over heerlijke combinaties van gerechten, met bijbehorende wijnen.

Naast onze zeer uitgebreide menukaart, kunt u ook kiezen voor onze extra specialiteiten, ambachtelijke, met de hand gemaakte pizza die gebakken wordt in een steenoven. Al onze gerechten worden geproduceerd met uitsluitend Italiaanse top producten.

Adres: Boulevard Bankert 282, 4382 AC Vlissingen
Telefoonnummer: 0118412737
Stad: Vlissingen
Route: Boulevard Bankert 282
Postcode: 4382 AC


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 22:00
Dinsdag: 13:00 - 22:00
Woensdag: 13:00 - 22:00
Donderdag: 13:00 - 22:00
Vrijdag: 13:00 - 22:00
Zaterdag: 13:00 - 22:00
Zondag: 13:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Restaurants Vlissingen, Restaurant Boulevard Evertsen Vlissingen, Lunchen Vlissingen, Brasserie Vlissingen, Grieks Restaurant Vlissingen, Pizzeria Middelburg, 3-gangen menu Vlissingen, Thuisbezorgd Vlissingen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
New York Pizza Vlissingen New York Pizza Vlissingen 643 meter Lekker 3 pizza's bestelt met de geldige actie code's. snelle levering goede service! ...
Castafiore Castafiore 895 meter Wát een ontzettend fijn plekje. Hele fijne, vriendelijke en persoonlijke service. Hee...
Lungo Mare Lungo Mare 921 meter Het lamsvlees was geweldig. Nu een heerlijk toetje!!! Goede wijn en top eten. Wat een...
Recensies
Door Corona alleen afhalen mogelijk maar snel en vriendelijk geholpen en heerlijke pizza’s
Echte Italiaanse pizza's. Heerlijke tiramissu. Fantastisch afhaaldiner gehad.
Goede locatie, vriendelijk personeel. Hoewel de baas meer rust kan uitstralen. Loopt heel wat onnodig heen en weer. Een gevarieerde menu kaart. Heerlijke gerechten. We komen graag terug.
Echt lekker gegeten. Snelle bediening, goeie wijn, uitzicht op zee!
Heerlijk gegeten, en een zeer leuke bediening! We moesten wel even wachten maar dat is logisch natuurlijk in zo'n drukte. Ook erg genoten van het mooie uitzicht vanuit het restaurant. Zeker voor herhaling vatbaar!
Super lang moeten wachten op ons eten. Mensen die na ons binnen kwamen lopen, hadden hun eten zelfs eerder dan ons. En 12 euro betaald voor 4 scampi's. Way overpriced voor weinig eten. Never again!
Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Top !! Lange wachttijd maar dat werdt op voorhand gemeld dat het druk was. Bijde pizza's waren koud en vielen persoonlijk tegen. Ongesneden koude pizza's waar weinig op ligt tussen de €15 en €20 vind ik persoonlijk redelijk veel geld voor wat het maar is.
We moesten heel erg lang wachten op het eten, de bediening was ook langzaam en het eten was nou ook niet echt geweldig. Het was kwalitatief uitermate teleurstellend, zeker NIET voor herhaling vatbaar en zeker niet heen gaan om te eten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid