facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Don Barista

Don Barista

Info

Koffie workshops & koffie catering;
Verhuur koffie piaggo's en machines.

Barista
piaggo
Verse koffie
De Laat Coffee
Koffie
Smoothies
Muntthee
Tarwegras

Geschiedenis

Don Barista koffie service
Speciaal voor beurzen en evenementen bieden wij u de koffie service. Wij staan de gehele dag voor u en uw gasten klaar om de lekkerste espresso, cappucino of koffie te bereiden.

Koffie workshops
Heeft u altijd al eens een overheerlijke espresso of een goede cappuccino willen bereiden?
Met onze koffie workshops en professionele trainingen, bieden wij u de gelegenheid om zelf eens achter het espressomachine plaats te nemen en uw kunsten tot uiting te laten komen.

De barista is de koffiemeester die zich toelegt op de bereiding van de espresso en aanverwanten dranken zoals, de cappuccino. De barista is als de kok in de keuken hij/zij weet daarnaast vrijwel alles van de techniek van de espressomachine en de processen bij het bereiden van de espresso.

Adres: Laageinde 15, 4191 NR Geldermalsen-Oost, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0345570581
Stad: Geldermalsen-Oost
Route: Laageinde 15
Postcode: 4191 NR



op zoek naar gerelateerd: Barista workshop Helmond, Barista workshop thuis, Barista workshop Zuid Holland, Barista workshop Den Bosch
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid