facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dommerholt & Ten Brinke BV

Dommerholt & Ten Brinke BV

Info

Specialist in verzekeringen, hypotheken en financial planning in de kernen Hardenberg, Almelo en Emmen.

Geschiedenis

Dommerholt & ten Brinke in Hardenberg is adviseert bij Verzekeringen, Hypotheken, Pensioenen, Beleggen en Bancaire diensten. Wij richten ons op inwoners en bedrijven rondom Hardenberg, Almelo en Emmen.
Dommerholt & Ten Brinke B.V. levert kwalitatief goede adviezen aan bestaande en nieuwe klanten.
Kernwoorden in de benadering van cliënten zijn: klantgerichtheid (de klant staat centraal), deskundigheid, vriendelijkheid, integriteit (wij hebben te maken met veel vertrouwelijke gegevens) en betrokkenheid.

Wij zijn uw adres voor financiële zaken. Dit vereist veel vakkennis en ervaring. Daarom houden we de relevante marktontwikkelingen nauwkeurig in de gaten. Wij kunnen u garanderen dat onze adviseurs aan deze vereisten voldoen. Wij zijn namelijk lid van Adfiz, de grootste branchevereniging van onafhankelijke financiële intermediairs in Nederland. En het lidmaatschap kent de verplichting tot permanente educatie. Onze adviseurs zitten dus regelmatig achter de studieboeken om u van een goed advies te kunnen voorzien. Kortom: wij laten geen kans onbenut om u van dienst te kunnen zijn.

Adres: Stelling 12, 7773 ND Hardenberg (stad)
Telefoonnummer: +31523272077
Stad: Hardenberg
Route: Stelling 12
Postcode: 7773 ND


Openingstijden

Maandag: 08:15 - 17:15
Dinsdag: 08:15 - 17:15
Woensdag: 08:15 - 17:15
Donderdag: 08:15 - 17:15
Vrijdag: 08:15 - 17:15

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lamberink Makelaars & Adviseurs - Hardenberg Lamberink Makelaars & Adviseurs - Hardenberg 1 km Verstand van wonen, hypotheken én verzekeren.
Vericon Advies BV Vericon Advies BV 1 km Gewoon goede no nonsense service en advies voor normale tariefen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid