facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Domino's Pizza Waddinxveen

Domino's Pizza Waddinxveen

Info

Domino’s Pizza is het grootste pizza bezorg en afhaal bedrijf in Nederland. Bestel de lekkerste verse handgemaakte pizza's op Dominos.nl!

Geschiedenis

Domino’s Pizza is het grootste pizza bezorg- en afhaal bedrijf ter wereld.
In Nederland zijn er op dit moment meer dan 180 vestigingen.
Domino’s Pizza Nederland maakt sinds juli 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (DPE). DPE is in Australië beursgenoteerd en is de master franchisenemer voor het merk Domino’s Pizza in Australië, Nieuw Zeeland, Japan, Frankrijk, België en Nederland. In deze landen telt Domino's Pizza ruim 1900 vestigingen met in totaal ruim 16.000 werknemers en worden er meer dan 90 miljoen pizza's per jaar verkocht.

Adres: Koningin Wilhelminaplein 8, 2741EA Waddinxveen
Telefoonnummer: +31182711425
Stad: Waddinxveen
Route: Koningin Wilhelminaplein 8
Postcode: 2741EA



op zoek naar gerelateerd: Dominos Waddinxveen, Domino's, New York Pizza Waddinxveen, Domino's korting, Domino Pizza, Thuisbezorgd Waddinxveen, Domino's actie, Kinder pizza Domino's
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
New York Pizza Waddinxveen New York Pizza Waddinxveen 569 meter Super goede pizza’s!
Recensies
Gisteren 15 januari liep het allemaal niet zoals je verwacht. Desalniettemin wil ik toch het filiaal en de medewerkers een pluim geven, omtrent de manier van informeren en de afhandeling van de bestelling ondanks de lange wachttijd! Het eten gekregen, uitstekend heeft het gesmaakt dus ondanks het lange wachten was het prima!
Twee pizzas besteld kwamen koud aan en de vulling was bedroevend en dat voor 26 euro Beste mensen dit kan echt niet Kan beter naar ah gaan voor een paar euro haal je een betere
De service is ondraaglijk. Iedereen moet ontslagen worden. Niet aanbevolen. We hebben een paar minuten gewacht. We konden niet opschieten met het personeel. Wat een tragedie. Ik wil hier niet eten.
Dachten een heerlijke xxl frikadel pizza te eten maar thuis viel de hoeveelheid frikadel echt heel erg tegen. Jammer gemiste kans domino's pizza Waddinxveen.
Grote aanfluiting deze toko, beloven van alles maar je krijgt niets. Vorige week een shoarma pizza besteld. Waarbij je een tomtom nodig hebt om de shoarma te vinden en bovendien werdt hij na een uur door een minderjarige fiets kleuter gebracht. Niets meer bestellen hier.
goede pizza, maar komt altijd te laat. beide keren dat ik heb besteld zijn ze laat geleverd, tussen 1 uur en 2 uur lang duurde de leveringen.
Het slechtste restaurant ruikt naar bier en hasj?
Mijn zoon was bezorger bij domino helaas is zijn contract niet verlengd geen idéé waarom niet hij was nog tot februari in dienst vanaf 8 december niks meer gehoord ook niet op de e-mails die gestuurd zijn kortom zo ga je niet m et jongeren om
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid