facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Domino's Pizza Vlaardingen

Domino's Pizza Vlaardingen

Geschiedenis

Dagelijks geopend voor het bezorgen of laten afhalen van verse pizza's



"Domino’s Pizza is wereldwijd het grootst in pizza bezorging. Er worden iedere dag meer dan één miljoen Domino’s Pizza’s verkocht! Bij Domino’s ben je aan het juiste adres voor verse handgemaakte Pizza’s voorzien van de lekkerste ingrediënten. Het is bij Domino’s mogelijk om je pizza te laten bezorgen maar ook om deze af te halen. Wij werken bijna volledig met elektrische bezorgmiddelen of pakken de fiets! Liever zelf afhalen? Bestel je pizza online en je kan deze in gemiddeld 15 minuten komen afhalen in een van onze restaurants."
Adres: Westhavenkade 19, 3131AB Vlaardingen
Telefoonnummer: +31103101010
Stad: Vlaardingen
Route: Westhavenkade 19
Postcode: 3131AB


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 22:30
Dinsdag: 11:30 - 22:30
Woensdag: 11:30 - 22:30
Donderdag: 11:30 - 22:30
Vrijdag: 11:30 - 00:00
Zaterdag: 11:30 - 00:00
Zondag: 11:30 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: Domino's Vlaardingen openingstijden, Pizza Vlaardingen centrum, New York Pizza, New York Pizza Vlaardingen, Thuisbezorgd Vlaardingen, Pizza bestellen Vlaardingen, Dominos Pizza, Coupon Domino's
Recensies
Als ik 0 sterren had kunnen geven, hadden jullie die gehad. Telefonisch gebeld en gevraagd naar het vlees van de pizza shoarma, antwoord: HALAL! Er staat niks in de omschrijving, nadat de pizza op was, las ik online dat hun shoarma pizza van VARKEN is!!! Varken!! En halal???!!!!! SCHANDALIG!!!!!!!!!!!!!
Heb er geen worden voor omdat het glad is bezorgen ze niet terwel de fietspaden goed begaanbaar zijn
Heel slechte service, kom er nooit meer.Service: 1/5
Normaal ben ik niet van de reviews schrijven, maar dit vind ik gewoon schandalig. Over de bezorging heb ik verder niks te klagen, maar daar blijft het wel bij. De pepperoni is uitgedroogd en hard geworden, op sommige plekken zelfs zwart. Het is zout en vies. Ik bestelde hier graag pizza, maar na een belletje zijn jullie een klant kwijt. Service is echt zero, want je hebt gewoon "dikke pech" als je pizza niet te eten is.
Echt niet normaal. Na een uur wachten maar gebeld hoe het ervoor stond. Krijg je te horen dat het nog een uur gaat duren. Dacht dat ze garanderen binnen 30 min. bezorgen !! Nu maar ergens anders besteld.
Ging lekker snel ook fijn dat er een tv hangt waar je naam op staat om zo te zien hoe lang het nog duurt
1 ster is op dit moment te weinig. Zit al bijna 2 uur te wachten op mijn bestelling en als je probeert te bellen komt het niet eens door. Slechte service momenteel
Niet best om eerlijk te zeggen,beter maassluisEten: 3/5
Super fijne domino's. De bestelling was binnen 10 minuten klaar en was snel bezorgd en er was niks mis met de pizza.
Super lekkere pizza's. Bezorging prima op tijd en de pizza's waren nog goed heet. Ook erg aardige bezorgers
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Domino's Pizza Vlaardingen.

Vlaardingen pizzeria

openingstijden, locatie, vervoer. Westhavenkade 19 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Domino's Pizza Vlaardingen adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Domino's Pizza Vlaardingen. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Domino's Pizza Vlaardingen delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lunar Labs Lunar Labs 25 meter Ik ben laaiend enthousiast over Lunar Labs, wat een top pizza's! Dit zijn echt de lek...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid