facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Domino's Pizza Uden

Domino's Pizza Uden

Info

Domino’s Pizza Nederland is het grootste pizza bezorg en afhaal bedrijf in Nederland. Bestel de lekkerste verse handgemaakte pizza's op Dominos.nl.



"Domino’s Pizza is wereldwijd het grootst in pizza bezorging. Er worden iedere dag meer dan één miljoen Domino’s Pizza’s verkocht! Bij Domino’s ben je aan het juiste adres voor verse handgemaakte Pizza’s voorzien van de lekkerste ingrediënten. Het is bij Domino’s mogelijk om je pizza te laten bezorgen maar ook om deze af te halen. Wij werken bijna volledig met elektrische bezorgmiddelen of pakken de fiets! Liever zelf afhalen? Bestel je pizza online en je kan deze in gemiddeld 15 minuten komen afhalen in een van onze restaurants."
Adres: Oranjestraat 19-21, 5401CB Uden (gemeente)
Telefoonnummer: +31413245009
Stad: Uden
Route: Oranjestraat 19-21
Postcode: 5401CB


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 22:30
Dinsdag: 16:00 - 22:30
Woensdag: 16:00 - 22:30
Donderdag: 16:00 - 23:00
Vrijdag: 11:30 - 23:00
Zaterdag: 11:30 - 23:00
Zondag: 11:30 - 22:30


op zoek naar gerelateerd: New York Pizza Uden, Pizza Uden bezorgen, Domino's, Pizza Deluxe Domino's, Pizza Hawaii Domino's, Pizza Americana Domino's, Domino's Pizza kip, Domino's kinder pizza
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
New York Pizza Uden New York Pizza Uden 260 meter Online besteld, levering zou plaats vinden tussen 18.45u en 19.00u. Levering was om 2...
Ristorante Pizzeria Bella Italia Ristorante Pizzeria Bella Italia 402 meter Sfeervol in gerichte restaurant, heerlijk gegeten, de 3 menu keuzes zijn zeer goed. ...
Pizza Casa Het PizzaHuis Pizza Casa Het PizzaHuis 417 meter De biertjes waren heerlijk, de pizza's waren dun en klein, kan er zo 3-4 op een goeie...
Recensies
5 kwartier moeten wachten, platte dozen, beleg tegen de deksel, pizza’s scheef gesneden, ham aangebrand, salami al meegebakken. Echt op alle vlakken slecht
Wat een kutservice, meer dan 1.5 uur gewacht op de bestelling. Na gebeld te hebben waar het bleef kregen we de vraag of we de bestelling anders een andere dag zouden willen hebben..... eindstand: afgeleverd op het verkeerde adres dus nog langer moeten wachten, maar vervolgens na veel gezeik wel lekker gegeten.
Pizza's smaken prima, helaas worden ze wel slecht belegd weinig vlees. Vaak leuke acties of aanbiedingen wat het aantrekkelijk maakt om te bestellen. Bezorging was vrij snel, pizza's waren nog goed warm. Bezorger was ook vriendelijk.
Vandaag kwartover 4 telefonisch pizza besteld bij deze vestiging,het zou 17:00 klaar zijn uiteindelijk was het nog 17:30! duidelijk erbij gezegd op geen een pizza knoflook saus Kom je thuis zit er overal dubbel knoflooksaus op.. Luisteren kunnen ze niet bij domino’s Uden.
Een jaar geleden kreeg je bij je volgende bestelling een product gratis, als ze te laat waren met bezorgen. langer dan een half uur Tegenwoordig nu komen ze na meer dan 2 uur wachten!! met 2 koude pizzas aan die gewoon niet gaar zijn. Ik heb van te voren nog even gebeld, na anderhalf uur wachten, en de bezorger was onderweg werd me verteld. Nou, een half uur later kwam er een bezorger met de auto om de pizzas te brengen....... Kijk, dat het druk is, of dat er iets mis gaat, kan natuurlijk altijd gebeuren, maar ik word niet graag voorgelogen. 2 koude pizzas die niet gaar zijn is dus het gevolg....... Dit is niet de eerste keer Dominos! Gebeurt te vaak de laatste tijd. En ook helemaal geen presentje of iets, dat laat zien dat het ze spijt. Nee, het bezorgertje kan de klant te woord staan en krijgt het gemopper. Slecht bezig Dominos!
Gister hebben wij 1,5 uur zitten wachten op onze pizza's !!! Dit kan echt niet gewoon en we waren geen eens geïnformeerd dat het vertraagd was. Heel slecht dit. Service kan veel beter.
Pizza’s zijn prima, alleen over de werkwijze door de jeugd die daar werkt valt nog veel te zeggen.. 1 op de 3 in die keuken draagt er maar handschoenen. Geen haarnetjes! Terwijl er een dame nog mooi demonstreert dat ze een nieuwe vlecht in doet en het haar wat eruit valt duidelijk laat zien, dwarrelend naar de grond, DIRECT naast de zojuist gemaakte pizza’s die nog de oven in moeten. Waar zijn de volwassenen daar die overzicht houden op de boel? Het is er wel eens beter geweest.... De nieuw thickshake is heerlijk! Maar waarom ze die dan eerst maken terwijl de pizza’s nog niet klaar zijn...? Die was dus al zo goed als gesmolten tegen de tijd dat we het meekregen. Voor ons was dit de laatste keer, dan maar wat meer betalen voor NYPizza..
Via smartphone bestellen en het ligt op tijd klaar. Onze zoon heeft genoten
Van de 3 pizza's hebben we er 2 zo de prullenbak in kunnen gooien... deze waren echt vies.
Zojuist cheese bites met pizza besteld om thuis te worden bezorgd. In eerste instatie waren ze de cheese bites vergeten, geen probleem. Vervolgens kwamen ze na sluitingstijd de cheese bites na leveren echter waren deze ijskoud en hard, dus waarschijnlijk niet eens in de oven geweest. Pizza was verder prima.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid