facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Domino's Pizza Roden

Domino's Pizza Roden
"Domino’s Pizza is wereldwijd het grootst in pizza bezorging. Er worden iedere dag meer dan één miljoen Domino’s Pizza’s verkocht! Bij Domino’s ben je aan het juiste adres voor verse handgemaakte Pizza’s voorzien van de lekkerste ingrediënten. Het is bij Domino’s mogelijk om je pizza te laten bezorgen maar ook om deze af te halen. Wij werken bijna volledig met elektrische bezorgmiddelen of pakken de fiets! Liever zelf afhalen? Bestel je pizza online en je kan deze in gemiddeld 15 minuten komen afhalen in een van onze restaurants."
Adres: Raadhuisstraat 22, 9301AB Roden, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: +31502100300
Stad: Roden
Route: Raadhuisstraat 22
Postcode: 9301AB



op zoek naar gerelateerd: dominos roden opening, dominos pizza, raadhuisstraat 22 roden, dit is roden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ristorante & Pizzeria Bella Sardegna Ristorante & Pizzeria Bella Sardegna 222 meter Benvenuto! Bella Sardegna heeft een stukje Italië naar Roden gehaald! Wij bieden u ...
Monte giove Monte giove 2 km Zin in Italiaans eten. De keuze is ons niet tegengevallen... Spaghetti bolognaise wa...
Recensies
Viel erg tegen. Prijs/kwaliteit klopte niet. Een thick shake 4,85 voor een klein bekertje. Laten bezorgen duurde zaterdagavond ruim een uur. Kan gebeuren op zaterdag, maar de pizza's waren aan de koude kant toen ze eenmaal arriveerden. Hebben dus ruim een half uur daar op de tafel liggen wachten. Voor ons niet meer, er zijn betere alternatieven in de buurt .
Sorry echt niet ok. 2e keer besteld en mijn dochter doet de friet erbij , serieus de friet konden we tellen. Er zaten welgeteld 19 frietjes in het doosje. Geen idee of het op gewicht gaat, maar voor 3 euro zo weinig friet erbij is echt niet ok. Domino's doe dit beter. De vorige keer ging het ook al fout en uiteindelijk is dat goed opgelost, maar eigenlijk had dat meteen goed moeten komen. We bestellen niet weer. Voor de prijzen die jullie hanteren is het echt enorm mager. We hebben er echt om moeten lachen. 19 patatjes...
Gisteren ingehaald door een mafkees op een Domino's scooter. Stoer slingerend over de weg. Schaamteloos en levensgevaarlijk. Niet de 1e keer, wel de laatste keer.Eten: 1/5
Lekker gegeten en er stond echt hele goeie muziek op perfectesfeerals je van hardstyle houdEten: 4/5
Na dik een uur wachten was de pizza nog niet in de oven, belletje gepleegd en het zou toch nog minstens een uur duren. Het leek er meer op dat de klant maar begrip voor de situatie moest hebben dan dat dit andersom zou zijn, want black friday en WK. Gesprek werd afgekapt, jammer.
Wij zijn vorige maand, januari, ongelooflijk onbeschoft behandeld door een incompetente manager op Domino's locatie aan de Raadhuisstraat 22 in Roden. Wij zitten op ons kantoor in Roden en wilden graag een pizza bestellen. Redelijk snel na onze bestelling arriveert de pizza. Tot mijn verbazing zat er een haar in de pizza. En niet zomaar een haar, een hele lange bruine. Door de hele pizza en kaas. Deze haar is er opgekomen nog voor de pizza in de oven ging. De pizza is dus in zijn geheel oneetbaar. Kan gebeuren! Ik los het graag op met het restaurant, en het lijkt mij logisch dat ik gewoon direct een nieuwe pizza aangeboden krijg. Dit was helaas niet het geval. Ik krijg eerst een meisje aan de telefoon, vrolijk en beleeft doe ik mijn verhaal. Het meisje gelooft mij niet en vraagt of ik even met de pizza naar het restaurant kan komen om het te laten zien, als er echt een haar in zit krijg ik een nieuwe pizza. Ik leg haar uit dat ik op kantoor zit en wij een pizza laten bezorgen omdat we druk aan het werk zijn. Het meisje snapt de situatie, zet mij in de wacht en gaat opzoek naar de manager. Deze is onvindbaar, na 5 minuten komt het meisje terug en legt uit dat de manager niet aanwezig is en dat ze mij over 10 minuten even terug belt. Hierdoor raak ik licht geïrriteerd en vraag haar waarom ze niet gewoon een nieuwe pizza sturen. We hebben NU honger en een nieuwe pizza had inmiddels als lang in de oven kunnen zitten. 15 minuten later ben ik nog steeds niet terug gebeld, dus ik bel zelf nog maar een keer met het restaurant. Ik krijg een jongen aan de telefoon die van niets weet en ik doe voor de tweede keer mijn verhaal. De jongen geeft me vervolgens door aan de manager, die ineens wel aanwezig is. De manager weet ook van niets en ik mag voor de derde keer, inmiddels geïrriteerd, mijn verhaal doen. De manager zegt dat hij mij een nieuwe pizza stuurt maar ik moet alsnog bewijzen dat er echt een haar op mij pizza zit door hem foto’s te sturen. Dit is natuurlijk absurd en ik zeg tegen de manager dat hij de foto’s van Google Review kan downloaden. Zijn reactie? “Ik heb geen zin om u nog verder te helpen en u kunt bij ons geen eten meer bestellen”. Inmiddels niet meer geïrriteerd maar boos, zeg hem dat hij de pizza in zijn **** kan stoppen en wij hebben vervolgens bij de lokale pizzeria eten besteld. De manager kwam over als een totaal ongeschikt, arrogant en verwaand 20 jarig ventje. Door ons simpelweg een nieuwe pizza toe te sturen al deze ellende voorkomen. Alvorens ik deze review schrijf heb ik eerst geprobeerd om het hoofdkantoor te bereiken. Dit verliep allemaal erg stroperig en uiteindelijk werd mij een coupon van 1 medium pizza aangeboden. Wij zijn niet van plan bij zo'n incompetente manager ooit nog wat te bestellen dus wij hebben verzocht om ons terug te betalen. Dit verzoek werd compleet genegeerd dus vandaar mijn review.
Ik bestel iets heel simpels 2 vanille thickshakes en een cheesybread, Twee minuten na de bestelling word ik gebeld en word mij verteld dat er geen vanille shakes meer waren: dat is te begrijpen, maar dan word mij verteld dat ik als vervanging een chocolade of aardbeien kan nemen. Geld terug was gewoon een hele simpele optie geweest volgensmij inplaats van letterlijk mijn geld afnemen voor iets wat ik niet wilde. Een hele simpele optie was gewoon mijn geld terug geven toch? Maar dat was volgens personeel niet mogelijk. Ik ben nu praktisch gezien gewoon bestolen.
Kennelijk onze bestelling vergeten, heb gebeld, aardige jonge man, alles gecheckt, bleek dat er iets fout was gegaan en werd tegen de jongeman gezegd dat hij maar even moest zeggen dat ze er zo aan komen en dat het heel druk was, terwijl ik de andere persoon hoorde dat die dat zei, heel, heel, heel slecht vind ik dat. En we hebben het nog steeds niet. Na 1,5 uur was de bestelling er. Dat er iets fout gaat oke, maar ga niet liegen.
Eerst heel tevreden, maar het is de laatste keren steeds goed fout gegaan. 2 uren wachten op eten, verkeerde pizza's en sommige medewerkers erg onvriendelijk als je belt. We hebben ze nog een aantal kansen gegeven, maar wij bestellen niet meer bij Domino's.
New York Pizza leek levert vele betere pizza’s!Eten: 1/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid