facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Domino's Pizza Oud-Beijerland

Domino's Pizza Oud-Beijerland

Info

Domino's Oud-Beijerland



"Domino’s Pizza is wereldwijd het grootst in pizza bezorging. Er worden iedere dag meer dan één miljoen Domino’s Pizza’s verkocht! Bij Domino’s ben je aan het juiste adres voor verse handgemaakte Pizza’s voorzien van de lekkerste ingrediënten. Het is bij Domino’s mogelijk om je pizza te laten bezorgen maar ook om deze af te halen. Wij werken bijna volledig met elektrische bezorgmiddelen of pakken de fiets! Liever zelf afhalen? Bestel je pizza online en je kan deze in gemiddeld 15 minuten komen afhalen in een van onze restaurants."
Adres: Beijersehof 3, 3262VR Oud-Beijerland
Telefoonnummer: +31186610050
Stad: Oud-Beijerland
Route: Beijersehof 3
Postcode: 3262VR


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 22:00
Dinsdag: 16:00 - 22:00
Woensdag: 16:00 - 22:00
Donderdag: 16:00 - 22:00
Vrijdag: 11:30 - 22:00
Zaterdag: 11:30 - 22:00
Zondag: 11:30 - 22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bellisimo Milano ''Oud-Beijerland'' Bellisimo Milano ''Oud-Beijerland'' 627 meter Voor sfeer hoef je hier niet te komen. Eenvoudig interieur maar uitstekende keuken en...
Porto Fino Oud-Beijerland Porto Fino Oud-Beijerland 909 meter heb besteld 2 dingen zaten niet op de pizza koste extra 2 eur bij elkaar krijg ik 1,5...
Pizza Portofino Oud Beijerland Pizza Portofino Oud Beijerland 909 meter De laatste keer dat ik eten bestelde, kwam de kip zonder uien en paprika .. ik had oo...
New York Pizza Oud-Beijerland New York Pizza Oud-Beijerland 913 meter Lekkere pizza's, snelle bezorging. Wat ik wel vervelend vind is dat letterlijk elke k...
Recensies
Bij telefonische bestelling moet je zes keer vertellen wat je wilt hebben. Ze hebben liever dat je online besteld, alleen kan je dan geen bijzonderheden opgeven. Uiteindelijk de pizza's opgehaald, moet je weer zes keer uitleggen wat je besteld hebt. Je naam opschrijven, terwijl je het spelt, kunnen ze niet! Vervolgens krijg je mini pizza's in plaats van een grote pizza. De grote is ook niet gevraagd bij de bestelling. Ook bij afhalen kost het veel tijd eer ze de goede bestelling hebben gevonden. Bij thuiskomst waren de pizza's een beetje warm. Bij de pizza shoarma moet je de shoarma zoeken op je pizza. Voor de prijs zijn het veels te dure pizza's. Gemiste kans Domino's! Voor mij geen Domino's meer. Volgende keer weer naar Bellisimo in Zoomwijck, jammer dat ze met vakantie waren.
De bezorgtijd word steeds langer de taatste rijd....Service: 1/5
Duur, weinig smaak en bijna 2 uur wachten op bezorging..Eten: 1/5
2 keer pizza besteld, 2 keer duurde het meer dan 2 uur. Als je dan belt. Ja we doen alleen take out op het moment want het is druk. Waarom kan je dan bestellen?
Bestelling geplaatst om te bezorgen. Word ik terug gebeld dat bezorgen niet mogelijk is. Volgende week een keer je geld terug. Excuses konden er niet van af. Ik bestel niet meer bij Dominos vanwege deze ervaring.
Vreselijk, 1,5 uur geleden besteld nog geen pizza, live tracking doet het niet en ze kunnen geen tijds indicatie geven. Telefonisch nemen ze niet op wegens onderbezetting.
Pizza mét toppings besteld via de website. Toppings niet bijgeleverd. Dit blijft een drama, ook bij andere pizzaleveranciers. Gebeld, niet opgelost.
Altijd lekkere pizzas maar een pizza caprese vinden ze lastig om te maken. Nu al de derde keer dat er geen pesto op zit.
Gadver, Pizza 1 uur te laat bezorgd. Koud. De pizza's hier druipen in het vet. Personeel is heel agressief. Heel slecht. De bodem was helemaal zacht en van binnen nog koud. We hadden de ham er van af gehaald. Deze zat er gewoon nog op. slecht!
Helaas maar hier zal ik niet meer komen. Bestel je binnen pizza van €5 proberen ze je 8.95 af te laten rekenen. Vervolgens ligt mijn pizza al 5 minuten klaar voor ik hem mee krijg.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid