facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Domino's Pizza Katwijk aan Zee

Domino's Pizza Katwijk aan Zee

Info

Domino's pizza is het grootste pizza bezorg en afhaal bedrijf in Nederland. Haal je verse handgemaakte pizza op in de winkel of bestel online.



"Domino’s Pizza is wereldwijd het grootst in pizza bezorging. Er worden iedere dag meer dan één miljoen Domino’s Pizza’s verkocht! Bij Domino’s ben je aan het juiste adres voor verse handgemaakte Pizza’s voorzien van de lekkerste ingrediënten. Het is bij Domino’s mogelijk om je pizza te laten bezorgen maar ook om deze af te halen. Wij werken bijna volledig met elektrische bezorgmiddelen of pakken de fiets! Liever zelf afhalen? Bestel je pizza online en je kan deze in gemiddeld 15 minuten komen afhalen in een van onze restaurants."
Adres: Badstraat 17a, 2225BL Katwijk aan Zee
Telefoonnummer: +31712100104
Stad: Katwijk aan Zee
Route: Badstraat 17a
Postcode: 2225BL


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 22:00
Dinsdag: 12:00 - 22:00
Woensdag: 12:00 - 22:00
Donderdag: 12:00 - 22:00
Vrijdag: 12:00 - 22:00
Zaterdag: 12:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: New York Pizza Katwijk, Domino's, Pizza bestellen Katwijk, Italiaans restaurant Katwijk, Domino's korting Katwijk, Thuisbezorgd Katwijk, Pizza Rijnsburg, Coupon Domino's
Recensies
Ik heb telefonisch gebeld en ik kom expres afhalen Omdat ik een gratis pizza zou krijgen bij de pizza die ik heb besteld, vervolgens kom ik daar aan over een kwartier zegt de medewerker tegen mij dat ik eerder moest aangeven dat ik die ene gratis pizza wou hij zei dat het niet meer kon terecht dat in de aanbieding stond en ik had nog niet betaald. Toen ik daar aankwam was het helemaal chaos in de zaak jongens die geen pizza’s kunnen maken en als ik het niet tegen hun zei viel de pizza’s bijna op de grond. Ik kom nooit meer bij domino’s !!
Duurt veel te lang. Telefonisch contact gehad, waren onderweg… we wonen 5 á10 minuten van locatie vandaan en zijn al ruim één uur verder. Hoe dan? Is die bezorger kruipend? Neem dan geen bestellingen meer aan of zeg überhaupt niet dat er iemand onderweg is. Als we nogmaals bellen wordt er opgenomen en wordt de telefoon in de hoek gegooid, horen alleen maar achtergrond geluiden. Wat een klantenservice en klantvriendelijkheid . Helemaal 0,0. Nooit meer uit Katwijk….. staat jullie goed domino’s, volgende keer weer jullie grootste concurrent New York pizza!
Duurde allemaal weer lang, weinig enthousiasme, pizza was niet doorgesneden maar wel 5 tientjes met zn 2e kwijt. Ik mis Bart, daar was t wel altijd goedEten: 3/5
Fijne zaak met lekkere pizza's en snelle goede service. De "tijdelijke" energie bijdrage slaat echter nergens op. Alsof de huishoudens niet meer energie betalen ofzo. Let op dit is een bijdrage en niet een investering naar een meer sustainable bedrijfsformule. U betaald letterlijk voor een tijdelijke oplossing voor een groot bedrijf die met de tijd heeft stil gestaan.
We hebben all duizend keren gebeld en we wachter all 3 uur op 2 freaking pizzas wij zijn gewoon kinderen die wachten op hun eten
Jemig wat slecht zeg, 2 uur wachten op 3 pizza's, op een maandag, wanneer er staat dat er 30-45 min bezorgtijd is. Dan bel je, belofte dat het er met een half uur is waren we al een uur verder vervolgens een hele onbeschofte mevrouw aan de telefoon, na ruim 2 uur, terwijl we aan de telefoon zitten na ook al een kwartier in de wacht te hebben gestaan, komt de bezorger, legt de pizza's neer en loopt weg, Aangegeven aan de telefoon dat ik heel graag mn geld terug wilde, maar mevrouw vertelde mij op een onbeschofte manier dat dit niet kan omdat wij de pizza's "aangenomen" hebben. Aangegeven hier niet mee akkoord te gaan, mevrouw zei letterlijk je krijgt je geld niet fijn avond. En gooit zo de hoorn erop. Onbeschofte service, na 2uur en 20 minuten, 3 koude pizza's verder en 40 euro lichter voor 3 slechte pizza's, zal ik dan ook nooit meer bestellen!
Het is gewoon niet echt gezellig eten bij Domino'sEten: 4/5
Als we verjaardag hebben bestellen we lukraak diverse smaken, dan kan de visite lekker diverse smaken proeven.
Hoi ik heb net een pizza besteld online bij jullie vanuit katwijk. Ik weet niet wat die gedachte hier achter was? Misschien wel voedselvergiftiging? Dit hoorde een pepperoni pizza te zijn.
Balle tent ik kreeg een bek beurt en mocht op kankeren
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid