facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Domino's Pizza Kaatsheuvel

Domino's Pizza Kaatsheuvel
"Domino’s Pizza is wereldwijd het grootst in pizza bezorging. Er worden iedere dag meer dan één miljoen Domino’s Pizza’s verkocht! Bij Domino’s ben je aan het juiste adres voor verse handgemaakte Pizza’s voorzien van de lekkerste ingrediënten. Het is bij Domino’s mogelijk om je pizza te laten bezorgen maar ook om deze af te halen. Wij werken bijna volledig met elektrische bezorgmiddelen of pakken de fiets! Liever zelf afhalen? Bestel je pizza online en je kan deze in gemiddeld 15 minuten komen afhalen in een van onze restaurants."
Adres: Anton Pieckplein 117B, 5171CV Kaatsheuvel
Telefoonnummer: 0416-743300
Stad: Kaatsheuvel
Route: Anton Pieckplein 117B
Postcode: 5171CV


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 22:00
Dinsdag: 11:30 - 22:00
Woensdag: 11:30 - 22:00
Donderdag: 11:30 - 22:00
Vrijdag: 11:30 - 22:00
Zaterdag: 11:30 - 22:00
Zondag: 11:30 - 22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tolgahan Kaatsheuvel Tolgahan Kaatsheuvel 139 meter Fijne plek voor goed eten. Goed eethuis. Fijn personeel goede service eten altijd l...
Recensies
De zitplaatsen waren niet gereinigd. Geen toiletpapier aanwezig bij zowel mannen als vrouwen. We lang open. Korting door een actie. Wij zijn natuurlijk geen kenners de eerste keer bij een domino ... Parkeren: Parkeren kan je om de hoek, parkeerterrein aan sportcentrum of met een beetje geluk in de straat
Geen klachten over deze vestiging, zeker goed eten daar. Vandaag echter voor de tweede keer in enkele weken tijd bijna een bezorger tegen de motorkap gehad vanwege het roekeloos oversteken van een kruispunt waar voorrang dient te worden verleend. Ik heb persoonlijk liever mijn pizza een minuutje later dan dat er bezorgers het ziekenhuis in worden gereden.
ik kreeg voedselvergiftiging omdat de pizza half rauw was en er zat waarschijnlijk iets in dat over de datum was
Normaal zelden klachten over dit restaurant en als er dan iets niet goed was werd het altijd of snel opgelost of er werd een compensatie geboden. Twee weken geleden werd er pas zeer laat bezorgd omdat de bezorger in een compleet andere straat bleek te staan... Pizza dus koud. In de tussentijd had ik echter al een voucher gekregen voor een gratis pizza omdat die niet binnen de tijd bezorgd was. Dus geen probleem... dacht ik... Totdat ik zojuist die voucher wilde inwisselen. Nee ik haal het minimumbedrag niet want 0 euro dus ik zou moeten bijbestellen. Aan de telefoon met deze vestiging werd aangegeven dat 20 minuten sowieso niet haalbaar was en dat zij de compensatie via het hoofdkantoor kwam en zij daar niks mee te maken hadden. Heel verhaal, allemaal moeilijk doen...resultaat, ik heb sushi besteld. Als het zo moet...
Slecht en duur 2 pizza's 2 milkshakes 41 euro maar we hadden geen milkshakes bestelt maar 2 lava cakesEten: 1/5
Geen leuke locatie om je bestelling te consumeren in de zaak, te veel herrie binnen in de winkel van de apparatuur. Ze werken zonder handen te wassen en ook zonder handschoenen en zitten overal aan, tussen het vullen van je pizza. Keer een andere pizza dan dat ik had besteld. Ik zal nog eens daar gaan proberen, maar als het dan weer zo is, dan kom ik daar niet meer.
De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend. De pizza’s zijn lekker, voor een gepaste prijs. Breed assortiment met o.a. milkshakes en snacks. Ze hebben ook broodjes, die vind ik wat minder. Maargoed, het is dan ook een pizzatent Tot slot: de service is uitstekend. Je kan een gezellig praatje met de bakkers maken.
Snel, makkelijk En goed, niet dus. Kom hier op terug. Makkelijk online pizza's bestellen. Al vaak gehad dat je niet de juiste pizza' krijgt. Of bij bezorgen pizza's te weinig. Vandaag overdag besteld en betaald. En bij afhalen nu beweren dat we niet betaald hebben, terwijl we dit kunnen aantonen, en daarover moeilijk doen. Het zou fijn zijn. Ff zo klaar met domino's pizza kaatsheuvel.
Pizza was lekker, zaak was vuilEten: 4/5
Ondanks dat thuisbezorgd een foutje had, heeft Domino's mij goede feedback gegeven!! Nadat dit opgelost was waren jullie super snel met mijn bestelling!! Dikke love hiervoor!! Ondanks wat der gebeurde, verdienen jullie hier een dikke, maar dan ook n dikke aan!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid