facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Domino's Pizza Huizen

Domino's Pizza Huizen
"Domino’s Pizza is wereldwijd het grootst in pizza bezorging. Er worden iedere dag meer dan één miljoen Domino’s Pizza’s verkocht! Bij Domino’s ben je aan het juiste adres voor verse handgemaakte Pizza’s voorzien van de lekkerste ingrediënten. Het is bij Domino’s mogelijk om je pizza te laten bezorgen maar ook om deze af te halen. Wij werken bijna volledig met elektrische bezorgmiddelen of pakken de fiets! Liever zelf afhalen? Bestel je pizza online en je kan deze in gemiddeld 15 minuten komen afhalen in een van onze restaurants."
Adres: Kerkstraat 14, 1271RL Huizen
Telefoonnummer: +31352400277
Stad: Huizen
Route: Kerkstraat 14
Postcode: 1271RL


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 22:00
Dinsdag: 12:00 - 22:00
Woensdag: 12:00 - 22:00
Donderdag: 12:00 - 22:00
Vrijdag: 12:00 - 22:00
Zaterdag: 13:00 - 22:00
Zondag: 13:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: New York Pizza Huizen, La Strada Huizen, Pizza Blaricum, Domino's, Domino's kinder pizza, Pizza Americana Domino's, Domino's Pizza kip, Domino's doner pizza
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
New York Pizza Huizen New York Pizza Huizen 278 meter Bestel een pizza met topping krijgt dit en kan niks mee gedaan worden nooit meer 16.5...
Restaurant Sabbia D'oro Restaurant Sabbia D'oro 2 km Echt gore pizza's. Zelfs mijn zoontje van 5 vond het niet lekker. Terwijl het 1 van ...
Recensies
Ingrediënten waren prima, maar daar is ook alles mee gezegd. De service was zeer slecht. We hadden 2 uur van tevoren besteld, maar de pizza was niet klaar het was ca. 14.00u, dus geen spitstijd zou je zeggen. Op het bord stond zelfs dat het klaar was, maar de medewerkers hadden vooral oog voor elkaar. Waarschijnlijk was dit de reden dat ze vergeten saus op de pizza te doen. Een pizza met nauwelijks saus is behoorlijk droog en smakeloos. Doordat ze zo met elkaar bezig waren is helaas het snijden ook niet gelukt, er zaten mini stukken bij die in 2 happen op waren en stukken van een kwart pizza. Heel jammer!
Heerlijke pizza's koop je in deze mooie zaak. Op maandag en dinsdag medium pizza's voor 4.99. Bereiding gaat ook snel. We hebben 8 minuten gewacht op 3 pizza's. In de zaak kun je exact de status en resterende tijd bijhouden van jouw bestelling.
Hele goeie actie, €5,- voor een pizza en een blikje drinken. Bestellen voor 16u! Was het dik waard
Een bestelling geplaatst en bijna een uur erop moeten wachten. Toen ik belde voor status werd er aangegeven dat ik op de website niet op ‘zo snel mogelijk’ had moeten klikken maar een gegeven tijdstip. De pizza was flauw. Geen aanrader in ieder geval. Ik zou er niet nog een keer bestellen.
De meeste Domino's locaties hebben geen lekker eten en merk je aan het personeel dat er geen motivatie op de werkvloer is. Maar, bij Domino's huizen kan ik wel zeggen dat ik altijd zeer tevreden ben over de Pizza's, klantvriendelijkheid en de snelheid van de bereiding en bezorging van je bestelling!
Pizza was smakelijk en warm. Personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam.Eten: 5/5
Domino's is een keuze die ik in de laatste tijd niet graag maak. De pizza's zijn sterk achteruit gegaan de laatste tijd. Bodem niet goed doorgebakken, er missen soms items etc. Het is ENORM druk, dus ik snap het wel. Iets meer oog voor detail zou top zijn. Nooit lang hoeven wachten.
De website is kort geleden zomaar veranderd waardoor ik ineens de bestelling niet online kan doen en dus ook niet online kan volgen en betalen . Erg jammer . Het ging altijd zo goed,. Erg onhandig nu
Zou binnen 30 minuten bezorgd worden. Had nog nagebeld ivm kleine kinderen. 90 minuten later !! nog steeds geen pizza. Wanneer ik bel zegt de jongedame aan de lijn doodleuk "ja, maar de bezorger is er over 10 minuten hoor, dus niets aan de hand" .... meer dan 70 minuten later dan beloofd is geen stijl. Nul initiatief van betreffende dame om het goed te maken. Komen de pizza's binnen - zijn het de verkeerde! Heb kleinere goedkopere american versies ontvangen. : wat een bizar slechte gang van zaken. Hoop dat iemand bij dominos huizen oplet en hier wat van leert.
Zeer teleurstellend dat er in 2022 nog geen halal opties zijn behalve shoarma. Er wordt ook rekening gehouden met glutenalergie en veganisten. Waar blijven de halal opties? Step your game up!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid