facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Domino's Pizza Hoogkarspel

Domino's Pizza Hoogkarspel
Bekende bezorg-/afhaalketen met allerlei pizza's en andere (bij)gerechten.
Adres: Raadhuisplein 45, 1616 AV Hoogkarspel, Nederland
Telefoonnummer: 0228 748 888
Staat: Noord-Holland
District: Drechterland
Stad: Hoogkarspel
Route: Raadhuisplein
Huisnummer: 45
Postcode: 1616 AV


Openingstijden

maandag: 15:00–22:00
dinsdag: 15:00–22:00
woensdag: 15:00–22:00
donderdag: 15:00–22:00
vrijdag: 11:30–22:00
zaterdag: 11:30–22:00
zondag: 11:30–22:00

Recensies
Het was een klucht. 6 pizza’s besteld en betaald. We werden gebeld dat de champions op waren. Oké kan gebeuren. Maak er een 4 kazen van. O ja, de kip is op. En de bacon, spek en het gehakt. En o ja, tomaat is op. Zullen we er Margerita van maken. Nee. Dan maken we er iets lekkers van. Thuis; 3 keer margerita en 2 met een beetje shoarma of zo wat er uit zag alsof het al een paar dagen in de oven lag. 1 pizza zag er goed uit. Van de 6.nGebeld en toen werd gezegd of we nieuw eten wilden. Hoe dan als alles op is. Of al geld terug of de helft van het geld terug. Ach, wij zijn niet moeilijk. Doe dan alles maar terug.nTip voor de zaak; gooi de bestellingen dicht als alles al op is. Tip voor de klant; betaal nooit vooraf.
Wij wonen erg dichtbij deze domino’s vestiging en bij ons is de pizza altijd heerlijk! Lekker warm, goed belegd en veel smaak.
Alweer een verdwaalde bezorger met 2 koude pizzas. Winkel gebeld en die waren ruw en heel kort af. Ze zijden dat de bestelling al verzonden was terwijl ze mijn adres gegevens nog niet eens wisten. Bestel hier nooit meer.
Pizza besteld en er klopte niks aan de pizza voor wat ik had gevraagd. Je kan beter bij new york pizza bestellen want wat ik had gekregen kan je net zo goed al de hoop opgeven.
Prima pizza, bezorging is meestal op tijd en service goed.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid