facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Domino's Pizza Deurne

Domino's Pizza Deurne

Info

Domino’s Pizza Nederland is het grootste pizza bezorg en afhaal bedrijf in Nederland. Bestel de lekkerste verse handgemaakte pizza's op Dominos.nl!



"Domino’s Pizza is wereldwijd het grootst in pizza bezorging. Er worden iedere dag meer dan één miljoen Domino’s Pizza’s verkocht! Bij Domino’s ben je aan het juiste adres voor verse handgemaakte Pizza’s voorzien van de lekkerste ingrediënten. Het is bij Domino’s mogelijk om je pizza te laten bezorgen maar ook om deze af te halen. Wij werken bijna volledig met elektrische bezorgmiddelen of pakken de fiets! Liever zelf afhalen? Bestel je pizza online en je kan deze in gemiddeld 15 minuten komen afhalen in een van onze restaurants."
Adres: Molenstraat 9, 5751LA Deurne (gemeente)
Telefoonnummer: +31493894757
Stad: Deurne
Route: Molenstraat 9
Postcode: 5751LA


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 22:00
Dinsdag: 16:00 - 22:00
Woensdag: 16:00 - 22:00
Donderdag: 16:00 - 22:00
Vrijdag: 11:00 - 22:00
Zaterdag: 13:00 - 22:00
Zondag: 13:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Dominos korting Deurne, Domino's 2e pizza 2 euro, Domino prijslijst, Domino's actieweek, Thuisbezorgd Deurne, Shoarma Deurne, Domino's kinder pizza, Kebab Deurne
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sphinx Deurne Sphinx Deurne 415 meter Goede service, lekkere gerechten, sfeervol zitten!
Recensies
Pizza grilled beef meatlover besteld. Wat een aanfluiting. Weinig vlees te vinden op deze pizza. Sowieso erg karig belegd, korstje/randje is prima maar niet één van 4 à 5 cm. Voor ons geen Domino's meer!
Op ons adres word niet bezorgd, ze rijden wel van dominos voorbij, veel discussie gehad. Ik moest voortaan telefonisch bestellen in Deurne dan zouden ze dat wel doen. Ik zojuist gebeld en wil laten bezorgen, word er leuk verteld dat ik online moet bestellen en dat ze niet bezorgen bij ons. Waardeloze organisatie, ze rijden ons wel voorbij dus er word onderscheid gemaakt. Zojuist elders besteld, nooit geen dominos meer
Broodje besteld bij deze Domino’s en heb nog nooit zoiets meegemaakt. De helft van de ingrediënten zaten er niet eens op en het broodje was zo droog als het maar zijn kon en dat voor 9,20€ via thuisbezorgd. Echt belachelijk. Ik ben normaal echt niet van de recenties maar ik raad iedereen af dit te bestellen.
Lekkere pizzas. Maar de laatste keer.... voor openings tijd besteld. Pizza besteld om 18:20uur en om 18:45 pas binnen gekregen. Er waren mensen later binnen gekomen. Maar kregen eerder hun bestelling... erg jammer. Hopelijk komt dit de volgende keer niet meer voor. Het was druk gaven ze aan. Maar dan wel graag op volgorde...
Ik woon 5 minuten van de Domino’s af maar toch zijn jullie voortaan altijd super laat. Op de site van jullie staat dat jullie bezorgtijd ongeveer 15/20 minuten is maar ik heb dat de afgelopen maanden niet meer meegemaakt. Als jullie weten dat het druk gaat worden of het op bepaalde dagen altijd druk is, neem wat extra man aan alsjeblieft. En ik ben niet de enige.. Of zet een tijd erbij bij thuisbezorgd dat het druk is en dus een uur duurt..
Pizza's erg slecht belegd, voortaan geen zakje knoflooksaus meer bij de shoarmapizza maar een paar dunne streepjes knoflooksaus die ook nog is maar de helft van de pizza bedekken, en dan zijn ze ook nog duurder geworden. Bestelling is wel altijd snel klaar en de zaak ziet er ook netjes uit.
Domino's Pizza Deurne is een van de betere fastservice bedrijven die er in de regio te vinden zijn. Het personeel heet je binnen nog geen 5 seconden welkom, zelfs als ik tijdens het wachten merk dat het druk wordt. Top! Bestelling is vervolgens binnen no-time klaar, welgeteld 8 minuten van bestellen tot aan eten. Pizza zag er goed uit, genoeg toppings ook en ben tevreden. Echt een aanrader!
Zeer vriendelijk en klantgericht, en snel Er was iets fout gegaan met onze glutenvrij bestelling geen glutenvrij deeg . Marijn van domino’s Deurne heeft twee keer teruggebeld om excuses aan te bieden. Terwijl we gewoon allemaal mensen zijn , en waar gewerkt word vallen spaanders. Bood uit zichzelf een goedmaker aan ! Pizza- Hospitality ten top . Thanks !!
ik haal vaak een broodje pulled beef maar de broodjes worden echt veel te schaars belegd en al helemaal voor die prijs ik verwacht eigenlijk een beetje smaak van pulled beef op mijn broodje maar die is vaak ver te zoeken en ook vraag ik altijd zonder champignon maar 9 van de 10 x zit het er toch op
Per abuis de derde bestelling op een verkeerd tijdslot gezet. Keurig opgelost.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid