facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Domino's Pizza Almere

Domino's Pizza Almere
"Domino’s Pizza is wereldwijd het grootst in pizza bezorging. Er worden iedere dag meer dan één miljoen Domino’s Pizza’s verkocht! Bij Domino’s ben je aan het juiste adres voor verse handgemaakte Pizza’s voorzien van de lekkerste ingrediënten. Het is bij Domino’s mogelijk om je pizza te laten bezorgen maar ook om deze af te halen. Wij werken bijna volledig met elektrische bezorgmiddelen of pakken de fiets! Liever zelf afhalen? Bestel je pizza online en je kan deze in gemiddeld 15 minuten komen afhalen in een van onze restaurants."
Adres: Makassarweg 209, Meerstraat 50, Cinemadreef 238, 1335 HW Almere-Buiten, Flevoland, Netherlands
Telefoonnummer: +31365213990
Stad: Almere-Buiten
Route: Makassarweg 209, Meerstraat 50, Cinemadreef 238
Postcode: 1335 HW


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 22:00
Dinsdag: 16:00 - 22:00
Woensdag: 16:00 - 22:00
Donderdag: 16:00 - 22:00
Vrijdag: 11:30 - 22:00
Zaterdag: 16:00 - 22:00
Zondag: 16:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: New York Pizza Almere Buiten, Dominos Almere stad, Dominos Pizza, Pizza bestellen Almere Buiten, Dominos actie, Domino's coupon, Domino Pizza Horst, Domino's pizza Bergeijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
New York Pizza Almere New York Pizza Almere 582 meter Overheerlijke Pizza, verse pasta, diverse breads, chicken wings, desserts, ben & Jerr...
Alanya Kebab & Pizzeria Alanya Kebab & Pizzeria 798 meter Catering mogelijk ( turks eten) Doner kebab kapsalons italiaanse pizza's
Portofino Almere Buiten Portofino Almere Buiten 1 km Verrassend lekker gegeten hier - Vriendelijk personeel - Leuke sfeer en ook erg vol v...
Recensies
Ze nemen graag je geld online aan, maar als er een foutcode optreedt en het geld twee keer van je rekening is afgeschreven zonder dat de bestelling is geplaatst, dan neem je contact met hen op om te vragen hoe dit kan en wat er aan gedaan kan worden. Vervolgens wordt je verteld dat je een derde keer moet betalen als je een pizza wilt hebben. Je wordt verteld dat je je geld binnen 5 dagen terugkrijgt, maar we zullen afwachten of dat ook gebeurt. Er is geen manager beschikbaar om mee te praten.
Vanavond 2x pizza peperoni en 1x pizza met kip en bacon besteld. Pizza waren heerlijk goed warm en rijk gevuld. De filiaalmanager Erikmet zijn lange baard Wat een geweldige kerel is dat voor zijn personeel super positief en heel vrolijk.
Wij hadden vier pizza's besteld. Die zijn op twee verschillende momenten geleverd. Pizza's waren lauw. En de pizza die ontbrak is met saus geleverd ipv zonder. Dit is nu de tweede keer dat het in deze vestiging verkeerd gaat. Vorige keer hadden ook pizza's besteld, bleek er een storing te zijn. order niet geleverd en het duurde weken voordat we ons geld terug kregen. Erg jammer maar hier kom ik echt niet meer.
Heb vandaag 4 pizza's bestelt het kwam koud aan en heb het terug gestuurt vervolgens wordt er opnieuw bezorgt en ja hoor het was goed warm maar ze hebben de pizza's gewoon opnieuw verwarmt dat is nog niets het ergste maar de pizza's waren gewoon verbrandt gewoon weggegooid geld €35 top service Domino's ik bestel verloopig niets meer WAARDELOOS geen woorden voor
Pizzeria-bezorgers vergeten de hele tijd dingen. het is een eenvoudige klus, maar te moeilijk voor hen. Ik raad het niet aan.
Zaterdag een pizza besteld om te laten bezorgen, 17.5 euro betaald, niks geleverd gekregen. Super slecht, nooit meer Domino's!
Ik wachtte anderhalf uur, toen de pizza opdook was het koud, Ik bestel niet meer op deze site, beschamend!! was echt koud en droog, totale afval !! ze zouden me mijn geld terug moeten gevent.
Heb een pizza besteld via de Domino’s app. Bij het voltooien van de betaling is de app vastgelopen. Ik heb direct de vestiging gebeld. De bestelling was niet zichtbaar in het systeem. De bestelling is ook niet geleverd. De betaling a €25,- incl fooi was echter wel afgeschreven van mijn rekening. Het bedrag zou ik binnen 48 uur teruggestort krijgen op mijn rekening volgens de vestiging. Dit is tot op heden nog niet gebeurt. Na 14 dagen chatten met de klantenservice nog steeds mijn geld niet terug. Uitermate slechte service en je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Eén ster is nog teveel in mijn geval want ik heb niet eens mijn bestelling gekregen. Ik ga het er in ieder geval niet bij laten zitten!!!
Niet bereikbaar, al zeker 14keer geprobeerd te bellen omdat ze een milkshake niet hadden geleverd zoals besteld. En we hebben er wel voor betaald! Toevoeging 9-8-2022: Na veel telefoontjes en toezegging van een manager, zou ik het geld terug krijgen, die toezegging is inmiddels ruim een maand geleden. En nog steeds is de kwestie niet opgelost. Advies: Bestel hier niet, ze komen afspraken niet na!
Zeer slechte pizzeria. De 1 na laatste keer had ik s middags om 2 uur al een tweetal pizza’s besteld met bezorgdtijd 17.30 uur. Om 18.00 nog geen pizza’s. Na bellen krijg je te horen dat het te druk is. Nee. Als ik om 14.00 uur al heb besteld hebben jullie je zaken niet op orde. Ze waren mijn bestelling gewoon vergeten, het moest zelfs nog de oven in. De door mij reeds gegeven fooi kon ik ook niet meer terug krijgen. Een paar maanden later ze nog een kans gegeven. Wederom begin van de middag besteld, deze keer om s avonds af te halen. Bij afhalen lagen de pizza’s wederom niet klaar. Er was lichte paniek en uit alles bleek dat ze bestelling WEER vergeten waren. Nadat ze de bon hadden uitgeprint moesten de pizza’s nog gemaakt worden en de oven in. En weer niet willen toegeven dat ze hun zaken niet op orde hebben. Waardeloze tent, hier bestel ik nooit meer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid