facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Domburg Motoren

Domburg Motoren

Info

We zijn een motorzaak in Nieuwkoop.
Naast een ruim aanbod van occasion motorfietsen hebben we ook een eigen werkplaats met een werkplaats tarief van €60,- incl BTW voor onderhoud, reparatie's en schade-herstel.

Geschiedenis

We zijn een motorzaak in Nieuwkoop.
U vindt ons in het midden van de driehoek Utrecht - Amsterdam - Den Haag.
Naast een ruim aanbod van occasion motorfietsen hebben we ook een eigen werkplaats voor reparaties, onderhoud, schade-herstel. Boven de winkel hebben wij een groot magazijn voorraad gebruikte onderdelen. In onze winkel hebben we ook een kledinghoek en uiteraard kunnen we ook nieuwe motoren, accesoires en onderdelen leveren.
Tot ziens in onze winkel!
Met vriendelijke motorgroeten, Willem Domburg



"Domburg Motoren is een motorzaak, gevestigd in Nieuwkoop. Midden in de driehoek Utrecht – Amsterdam – Den Haag. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij met passie alle benodigde diensten om onze klanten veilig de weg op te laten gaan met de motor van hun wensen.Onze werkzaamheden bestaan uit de in- en verkoop van motoren en accessoires. Maar ook reparatie, onderhoud en schade-herstel. In onze werkplaats en motorsloperij hebben we ruim 20.000 gebruikte onderdelen op voorraad, die ook online te bestellen zijn.U betaalt bij ons géén afleveringskosten en u heeft maar liefst 3, 6 of 12 maanden Bovag garantie. Verder kunt u gebruik maken van onze winterstalling en motor aanhanger."
Adres: Transportweg 13-15, 2421 LT Nieuwkoop
Telefoonnummer: +31(0)172 - 572110
Stad: Nieuwkoop
Route: Transportweg 13-15
Postcode: 2421 LT



op zoek naar gerelateerd: Motoren Arnhem, Motoren Utrecht, Motoren Barneveld, Motor Den Bosch, Motor occasions gelderland, Motor kopen Haarlem, Motor occasions Zuid-Holland, Motor kopen Noord-Holland
Recensies
Top zaak en uitstekende/snelle service! Yamaha R6 gekocht en meer dan tevreden mee.
Afgelopen vrijdag hier wezen kijken nadat ik de Yamaha R1 online had gezien. Toen we binnenkwamen werden we vrijwel meteen geholpen en kregen we koffie aangeboden. De dag erna terug gekomen voor een proefrit, na de proefrit twijfelde ik en kon ik ook op een andere motor een proefrit maken, dit was totaal geen probleem. Hierna was mijn twijfel weg en heb ik de R1 gekocht. Naim heeft de motor nog even op de brug gezet voor een laatste controle en daarna kon ik ermee naar huis. Al met al een hele goede ervaring en zal deze zaak zeker aanraden!
Toffe mensen met kennis, oprechte en duidelijke communicatie en een mooi aanbod. Ik zal er zeker nogmaals komen, vandaag nog geen motor gekocht maar dat komt later vast nog wel.
Netjes eerlijke antwoorden gekregen op m'n vragen.. mensen weten waar ze over praten
Nette en eerlijke service vriendelijk personeel goede prijzen en alles is bespreekbaar
Super goed geholpen. Vandaag twee motoren gekocht. Op de beurs afgelopen weekend kennis gemaakt. Prima service. Ze helpen waar ze kunnen. Motoren mogen tot het voorjaar blijven staan, zonder probleem!
Nog geen jaar geleden een mooie z750 gekocht en nog geen een probleem gehad. Verder zijn de 2 mannen die ik gesproken had altijd behulpzaam.
Tijdens een motorrit liep ik binnen bij Domburg motoren, liep eruit met een nieuwe motor. Zeer tevreden met de service en de nieuwe motor. De heren boden mij een eerlijke inruilwaarde voor mijn motor. Ze zijn behulpzaam en staan klaar om te helpen.
TOP-service! Ik werd bijgestaan door Naem. Hij was eerlijk en erg geduldig met mijn vragen en ik had veel vragen. Motordealer met persoonlijke service en flexibiliteit. Je bent hier niet zomaar een nummer. De eerste keer dat ik ging, bleven ze zelfs na sluitingstijd omdat ik serieus geïnteresseerd was in de motor. Als expat keek ik eerst alleen naar grote dealers, maar ik ben blij dat ik naar Domburg ben gegaan. Zeker een aanrader voor internationale mensen die een motor zoeken in Nederland. TOP service! I was assisted by Naem. He was honest and very patient with my questions and I had many questions. Motor dealer with personal service and flexibility. You are not just a number here. The first time I went they even stayed past their closing time since I was seriously interested in the motorbike. As an expat, I was first looking only at big dealers, but I am happy I went to Domburg. Definitely recommended it for international people looking for a motorcycle in the Netherlands.
Enkele weken geleden mijn motor aan hen verkocht en 15 minuten later onverwacht alweer een andere bij hen gekocht. Klein mankementje aan de nieuwe motor is daarna nog probleemloos en perfect opgelost. Niets dan lof. Aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid