facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dolice Rotterdam

Dolice Rotterdam
Adres: groene hilledijk 190 B, 3074 Rotterdam
Telefoonnummer: +31 6 15408882
Stad: Rotterdam
Route: groene hilledijk 190 B
Postcode: 3074


Recensies
Heerlijk en vers gemaakt eten. De gastvrouw was ook de kok, wat het erg huiselijk maakte. De keuken was in te kijken vanaf onze zitplek. Ze hield ook rekening met de dieetwensen. Daarnaast was er ook een liveband aanwezig.
Als of we op vakantie waren, zo voelde het toen we het eten kregen en proefde. Het was absolute heerlijk, vers berijd met verse ingrediënten. De gastvrouw is zo vriendelijk en aardig, Ik voelde mij daar helemaal thuis. Knus restaurant midden in Feyenoord, wat een heerlijke verrassen.
Super plek! Het eten alleen al is heerlijk, maar ook de aankleding en vooral de service is top! Er werd veel tijd voor ons genomen; veel verteld over de lekkere! Turkse rode wijn, mezzes en Raki. Voelt echt als een verborgen schat: intiem, persoonlijk en bovendien eten en drinken waar je bij gaat watertanden! Wij komen zeker nog eens terug!
Zalig eten met verse producten en liefde vol bereid. Smaken die ik niet eerder geproefd heb. Een culinair hoogtepunt. Fantastische gastvrouw. Gastvrij en ook nog authentieke smaakvolle inrichting. Kom absoluut terug naar Dolice met mijn wagen volgeladen want als geboren Rotterdammer moeten al mijn Amsterdamse familie en vrienden hier eten ! Tot snel !
Met Groupon hier gegeten, mede door de hoge reviews via google. Wauw, wat een smaaksensatie, vriendelijke/warme uitbaatster en gezellige sfeer op het terras Je waant je op een terras in Turkije, het werd al wat killer, dus kregen we een dekentje, een heater en gezellige olielampjes op tafel. Toen de rekening kwam, schrokken we enorm, zo weinig, we hebben daarom maar een leuke fooi gegeven
Gastvrije ontvangst en smaakvolle gerechten in een ontspannen sfeer
Heerlijk gegeten bij dit geweldige restaurantje op de Beijerlandselaan. De eigenaresse maakt ter plekke met de meest verse producten de lekkerste gerechten. De service is ook echt zeer goed. De eigenaresse is erg vriendelijk en neemt de tijd om goed uit te leggen wat je eigenlijk eet. Echt een aanrader!
Super, super, super lekker en vers eten. Een dikke aanrader!
Zeer smaakvol eten voor een heel schappelijke prijs. Bovendien bereid en geserveerd door een heel aardige dame. Het extra gerecht dat nog even werd geserveerd omdat ze iets bijzonders had weten te bemachtigen stierenballen! maakte het helemaal af. Lekkere wijn ook. Ik kom zeker nog eens terug om iets anders te proberen dan de fantastische mezze-proeverij.
Wanneer je heerlijk Turks wilt eten dan moet je zéker naar Dolice gaan! Je krijgt het gevoel dat je bij de gastvrouw thuis mag komen eten, een knusse en gezellige locatie in een levendige buurt. Alles wordt met veel passie en liefde gemaakt en de smaken zijn verrassend en zéér smakelijk! Wíj hebben genoten van een 3-gangen menu en dankzij een actie van social deal ook nog een zeer aantrekkelijke prijs! Wanneer we weer in Rotterdam zijn komen we zeker terug, hartelijke groet Lucas & Suzanne uit Amersfoort!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Dolice Rotterdam. groene hilledijk 190 B kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Dolice Rotterdam adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Dolice Rotterdam. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Dolice Rotterdam delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid