facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dolfinarium

"Ontdek de wondere waterwereld van héél dichtbij!Bij het Dolfinarium sta je oog in oog met kolossale walrussen, brullende zeeleeuwen en springende dolfijnen. Wauw! Met acht prachtige, educatieve voorstellingen, waaronder de indrukwekkende dolfijnenvoorstelling Oceanica, vier speeltuinen én de waterattractie Waterpret, leer je meer over de natuur en beleef je samen met jouw familie en vrienden een dag om nooit te vergeten.Dolfinarium. Ontdek. Beleef. Leer over de oceaan!"
Adres: Strandboulevard Oost 1, 3841 AB Harderwijk
Telefoonnummer: +31341467467
Stad: Harderwijk
Route: Strandboulevard Oost 1
Postcode: 3841 AB



op zoek naar gerelateerd: Dolfinarium dierenleed, Dolfinarium korting, Dolfinarium prijzen, Dolfinarium Harderwijk openingstijden, dolfinarium harderwijk - öffnungszeiten, Dolfinarium sluiten, Dolfinarium adres, Dolfinarium showtijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dolfinarium Dolfinarium 76 meter We hebben een ontzettend leuke dag gehad hier met onze 2 jongens van 5 en 4 maanden. ...
Recensies
Leuk om eens één keer gezien te hebben. Park heeft verschillende zeezoogdieren die je kan bezoeken, maar je bent er vrij snel doorheen gelopen. Verblijven zijn soms nogal klein, wat je toch laat twijfelen of dolfijnenshows nog wel van deze tijd zijn. Wat mij bij het volgende punt brengt, het valt wel op dat ze een switch aan het maken zijn van dierenpark naar waterpark. Dit is allemaal opzich geen probleem, maar de prijzen zijn niet echt royaal al zeker niet als je voor het waterpark gedeelte komt. Ingang is al vrij duur voor wat je ervaart, eten is zeer duur en lang niet altijd even goed, en het parkeren is ook nog eens bijna 11 euro op 5 á 10 minuten afstand wat nergens vermeld staat. De shows, ondanks dat het misschien niet meer van deze tijd us, scoort er hier nog een ster bij.
We waren vroeg waardoor we een scootmobiel konden huren. Dat de optie er was, vonden we heel erg fijn. De shows zijn leuk en leerzaam maar het is wel jammer dat er maar twee grote restaurants open zijn. Hierdoor moesten we een half uur wachten voor kibbeling. We hebben een leuke dag gehad maar er gaat een ster af voor de drukte in de restaurants.
Beetje vergane glorie. Shows wel leuk. Restaurant was zwaar onderbezet, veel geld voor niet goed gebakken patat. Tafels in restaurant to Roggen waren zo goor, ik denk al dagen niet schoon gemaakt. Kind heeft een fijne dag gehad, medewerkers erg vriendelijk. Maar entourage kan wel een upgrade gebruiken.
Een mooi opgezet park met verschillende soorten zeezoogdieren welke van dichtbij te bewonderen zijn. Tijdens schows of voedertijden met een speels educatieve karakter erin werd er meer verteld over deze dieren en hun natuurlijke leefomgeving. Ook is er een fraai waterpark gelegen wat een heerlijke verkoeling gaf op deze mooie zomerse dag, hier werd door jong en oud dan ook gretig gebruik van gemaakt. En er zijn nog enkele speeltuinen, eet en drinkgelegenheden en een strandje op het park gelegen. De kleine en wij hebben een heerlijke dag gehad. Hij wou hier dan ook heel, heel graag naar toe.
Mixed feelings hierover. Het is niet extreem groot en de shows maken de dag. Tegelijkertijd vraag ik mijzelf af of het houden van shows nog wel van deze tijd is. Gelukkig is er een toevoeging van informatie en duidelijke boodschap over het leven van de Dolfijnen. Het waterpark is een grote plus als het warm weer is, maar tegelijkertijd kun je net zo goed naar een zwembad gaan als je hiervoor komt. Tickets zijn aan de prijs, parkeren is ook 10 euro.
Wat al zovelen hebben gezegd het park is erg verouderd....helaas. Want de verzorgers hebben echt wel passie voor hun werk en de dieren....en ze kunnen niet meer terug geplaatst worden in de zee oid dus is het fijn dat er goed voor de gezorgd wordt. Maar verder zouden ze het wel wat mogen opfrissen.Bezocht opWeekendWachttijdMaximaal 10 minReservering aanbevolenNiet zeker
Op een maandag bezocht buiten de vakantie om. Het was extreem warm, rond 30 graden en dus heerlijk rustig. Ik bezocht er met mijn dochter van 2 jaar. Veel vissen en waterdieren te zien. Erg leuke shows met dolfijnen en walrussen. Sommige dieren kun je ook van heel dichtbij zien en aanraken zoals de roggen. Er zijn verschillende speeltuinen aanwezig verspreid over het park voor als ze even willen spelen. Ook een erg leuke toevoeging aan het park is het waterpret. Een kleine waterpark met glijbanen en speelattributen. Ook is er een ligweide aanwezig en een restaurant. Heerlijk om verkoeling te zoeken. Jeugdsentiment omdat ik zelf vroeger als kind geweest ben. We spreken dan over meer dan 20 jaar geleden! Wel wat verouderd op bepaalde dingen maar nog steeds erg leuk voor kinderen!
Ik was hier al een tijd niet geweest en trof een hele nieuwe situatie aan met herkenbare elementen. Leuk want daarmee was het een verassende dag. We hebben diverse presentaties gezien en ook lekker op eigen tempo dingen kunnen bekijken. Het aaien van haaien en roggen blijft bijzonder. Vooral omdat het lijkt of de haaien en roggen er van genieten. Eén haai ging er helemaal voor liggen en gaf zelfs wat dawkracht bij het aaien langs de zijkant. De foto’s en video’s spreken verder voor zich! Aanrader!
Met twee van onze kleinkinderen genoten in het Dolfinarium. Enorm leuk en schitterende shows. Wel jammer dat alles tegenwoordig zo duur is om te bezoeken en dan ook nog haast € 11,- parkeergeld betalen voor een parkeerplaats die best ver van het Dolfinarium is verwijderd. Er is voor de kinderen veel speelgelegenheid maar verder waren er veel voorzieningen om iets te eten of te drinken dicht en waren ook de meeste toiletten niet toegankelijk. Dus wel een schitterend opgezet park maar slechte voorzieningen, duur parkeren en pittige entree prijs.
Leuk park vrij klein. Is wel verouderd heeft opknapbeurt nodig Veel educatieve shows. Niet veel beesten variatie. Voor de kleinen kinderen is er meer dan genoeg speel faciliteit. Met mooi weer ook een water glijbanen park open.Bezocht opOfficiële feestdagWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenJa
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid