facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dolfijn

Dolfijn

Info

Dit is de Facebook pagina van Dolfijn, Tandheelkunde voor Kinderen.
Onderdeel van Tandheelkundig Centrum Parijsch in Culemborg.

Geschiedenis

Op deze pagina zullen we nieuwtjes, interessante feiten, grappige weetjes en leuke foto's plaatsen met betrekking tot de praktijk.
Reacties zijn altijd welkom!

Adres: Pascalweg 2, Culemborg
Telefoonnummer: 0345-520637
Stad: Culemborg
Route: Pascalweg 2


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 07:00 - 21:30
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 08:30 - 16:45

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Logopedie Kinderpraktijk Logopedie Kinderpraktijk 710 meter Gevestigd in Culemborg, Leerdam, Schoonrewoerd, Haaften, Tuil en Neerijnen.
WIJKZORG CULEMBORG WIJKZORG CULEMBORG 2 km WIJKZORG CULEMBORG verzorgt, verpleegt en begeleidt de zorgbehoeftige mens vanuit de ...
Layur Ayurveda Behandel Praktijk Layur Ayurveda Behandel Praktijk 2 km Layur praktijk biedt diverse ayurvedische behandelingen om klachten te verhelpen of t...
Zorgcentrum Kulenburg Zorgcentrum Kulenburg 2 km Perfecte plek om je laatste jaartjes te slijten! Ps: ik spreek uit ervaring.
Behandelcentra De Betuwe Behandelcentra De Betuwe 3 km Behandelcentrum De Betuwe biedt specialistische ouderenzorg aan zelfstandig wonenden ...
Snoek, Logopedie Culemborg Snoek, Logopedie Culemborg 3 km Logopediepraktijk
Gezondheids Centrum Culemborg Gezondheids Centrum Culemborg 3 km De plek met specialisten in Culemborg
Troelstrahof Troelstrahof 3 km Troelstrahof is een nieuwbouwcomplex voor senioren dat in de wijk Terweijde staat en ...
Recensies
Dit is een hele goede tandarts! Ze doen het geweldig met kinderen. Wel een puntje van kritiek, toen ik de laatste keer mijn gebit liet reinigen werd mij verteld hoe je tandenstokers gebruikt alsof ik dat niet wist. Dit stond later op de rekening, dat is een schande. Ondanks deze eerste kras op het vertrouwen blijf ik er komen.
Al jaren klant bij Erwin. Wat een goede tandarts en wat een kennis heeft deze man. Erwin neemt je mee in alles wat hij doet. Helaas is zijn personeel niet zo. Wat een klantontvriendelijke hulpjes zeg. Snel een nieuwe tandarts gezocht en me inmiddels uitgeschreven bij Parijsch.
Zeer slechte tandarts stuurt verkeerde fotos die niet van mijn gebit zijn door. En heb mn tanden 2 keer laten opbouwen en viel er na een week alweer vanaf.
Dit tandartscentrum is erg agressief met zaken in rekening brengen. 2 minuten in de stoel en ze rekenen er zo 10. Ze doen er alles aan om zoveel mogelijk kosten te kunnen rekenen. Ook staan er dingen op de factuur die helemaal niet gedaan zijn. Wanneer je vervolgens belt wordt er gezegd dat dit wel gedaan is. Contact met de tandarts zelf krijg je alleen als je betaalt. Ik kom hier niet meer!
Al jaren zitten wij bij deze praktijk. We zijn er terecht gekomen omdat 1 kind zeer angstig was. Ook nog diegene waarbij alles scheef stond. Erwin heeft hem stapsgewijs met humor en vrolijkheid van zijn angst afgeholpen en kon zelfs moeiteloos 4 elementen trekken om ruimte te maken voor zijn gebit. Had ik vroeger maar zo'n tandarts gehad. Ik vind het toegankelijk en heb nog nooit iets negatiefs meegemaakt, ik snap ook echt sommige recensies niet. Ik weet zeker dat als je ergens mee zit dit prima besproken kan worden. Het zijn hardwerkende mensen en zijn goed voor hun patiënten. Zeker als het om kinderen gaat, zo lief en geduldig.
Tot nu toe altijd tevreden geweest na ons laatste bezoekje niet meer. Tandarts adviseerde oude vullingen te vervangen en legde uit wat er dan allemaal stond te gebeuren.Wat schets mijn verbazing toen de rekening binnen kwam er werd ook een bedrag in rekening gebracht voor de behandel info die mij is medegedeeld Vind dit niet netjes heb dit ook nooit eerder meegemaakt.Zwaar teleurgesteld.
Hun compassie en hun passie - van receptie tot tandarts stoel - een zee van begrip en zorg. Voor piepjong, voor kraak oud, voor kwetsbaren en alle anderen. Hier moet je zijn. Hier kom je terug, hier ga je niet meer weg.
Ik ben erg blij met de tandartsen van deze praktijk. Je wordt altijd vriendelijk en vrolijk ontvangen, ze luisteren naar jouw wensen en ze bieden extreem goede zorg. Laatst werd ik na een trauma direct gezien, er werd zeer goed rekening gehouden met alle pijnplekken, alle handelingen werden heel voorzichtig uitgevoerd en alle stappen duidelijk uitgelegd. De tandartsen overleggen bij moeilijke situaties, zodat alle expertise bij elkaar komt. Wij zien Erwin al jaren met het hele gezin en de kinderen voelen zich altijd fijn en op hun gemak. Hij en zijn collega's hebben al zo veel extra's voor ons gedaan, ik kan allen maar zeggen : Prima Praktijk!!
Ik kom al jaren bij deze praktijk. Al die jaren naar tevredenheid geholpen door Erwin als tandarts. Na mijn halfjaarlijkse controle bij Erwin, breng ik ook altijd een bezoekje aan de mondhygiëniste. Inmiddels meerdere behandelingen gehad bij verschillende mondhygiënisten. Allemaal even vriendelijk en altijd netjes geholpen. Ik geef eerlijk toe dat het bezoek aan de tandarts niet mijn favoriete hobby is maar bij deze praktijk wordt je professioneel geholpen en stelt men je op je gemak. Kortom een absolute aanrader voor iedereen.
Het lijkt erop dat de tandartspraktijk hieronder de dupe wordt van iemand die zich ernstig benadeeld voelt en dat graag van het dak wil schreeuwen. Ik kan bij totaal niet vinden in de beoordelingen die hier in het korte tijdsbestek geplaatst zijn. Vorige week ben ik weer op mijn halfjaarlijkse controle geweest en heb ik bij het maken van de afspraak aangegeven dat er een stukje van mij kies was afgebroken. Het lijkt mij logisch dat hier meer tijd voor nodig is en er in sommige gevallen een extra afspraak gemaakt moet worden. Ik had geluk, want ook mijn tandsteen kon meteen verwijderd worden. Ik werd geholpen door tandarts Carlos, een ontzettend vriendelijke tandarts. Ook de assistente was lief. Over een halfjaar ben ik er weer voor mijn halfjaarlijkse controle en het maakt mij echt niet uit bij wie ik in de stoel lig. Deze tandartspraktijk is voor mij een fijne plek waar ik mijn gebit graag aan toevertrouw.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid