facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Doldersum Installatietechniek

Doldersum Installatietechniek

Info

Denkt u aan een totaalinstallateur, dan denkt u aan Doldersum Installatietechniek. Wij bieden een breed dienstenpakket aan.



"Gespecialiseerd in kwalitatieve warmtepomp installaties.Zowel All - Electric en hybride.Grondgebonden warmtepomp installaties en lucht /water warmtepompen."
Adres: Weerdhuisweg 24a, 8152 AW Lemelerveld, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 06-13323822
Stad: Lemelerveld
Route: Weerdhuisweg 24a
Postcode: 8152 AW


Recensies
Bewust voor Doldersum gekozen vanwege hun expertise in warmtepompen! Het gehele traject is prima verlopen en plaatsing van de hybride warmtepomp is vakkundig en zeer netjes uitgevoerd. Vriendelijk bedrijf en kan ze dan ook van harte aanbevelen!
Deze week heeft Doldersum bij ons een warmtepomp geplaatst. Uitermate vakkundig geplaatst. Ze werken netjes en zijn zeer vriendelijk. Communicatie was heel goed. Complimenten voor alle werkzaamheden. We zijn zeer tevreden!
De collega's van Doldersum hebben ons goed geadviseerd bij de aanschaf van een Vaillant warmtepomp. De installatie is vlekkeloos verlopen en je merkt aan alles dat dit echte vakmensen zijn met verstand van zaken. De installatie draait direct vlekkeloos in combinatie met onze vloerverwarming. We zijn super tevreden!
Bedankt voor de installatie van onze warmtepomp. Ook in bijzondere situaties 2 woningen/cv ketels op 1 cv/warmtepompsysteem overzetten weten ze goede oplossingen te bieden en vakwerk te leveren. Wij zijn er zeer tevreden over en mee!
Doldersum warmtepompen hebben echt vak werk geleverd. Wij zijn dan ook erg tevreden over de samenwerking met doldersum warmte pompen. Echt een aanrader! Zo min mogelijk gas in 2023 wij gaan ervoor
Zeer tevreden over het plaatsen van de warmtepomp. Ik had een ‘’ketelhok’’ waar alles geplaatst moest worden, en dat was een beste klus! Prachtig werk geleverd die mannen van Doldersum! Meedenken in oplossingen, zeer vakkundig en flexibel. Bedankt!
Roel en Roelof Doldersum hebben naar alle tevredenheid binnen één dag een Vaillant hybride warmtepomp met diverse componenten geplaatst! De buitenunit maakt weinig geluid en het geheel is bijzonder netjes aangelegd.
Heel erg fijn bedrijf om over de vloer te hebben. Hebben erg veel kennis en werken ook heel netjes. Ook als je nog vragen achteraf hebt is de service perfect!
Echte vakmensen, er wordt netjes gewerkt, kwaliteit geleverd en afspraken worden nagekomen.
Wij hebben goede ervaringen met Doldersum. Ze hebben bij ons een warmtepomp geplaatst. Alles verliep volgens afspraak, ze komen afspraken na en zijn goed bereikbaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid