facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dolderman Sfeerverwarming

Dolderman Sfeerverwarming
Adres: Mosterdmolenweg 2b, 3417 XM Montfoort
Telefoonnummer: 0348 470 222
Stad: Montfoort
Route: Mosterdmolenweg 2b
Postcode: 3417 XM


Recensies
Ondanks de drukte met aanvragen bij hen en we zonder afspraak aan kwamen, werd er de tijd voor ons genomen. We gaan daar de haard bestellen voor ons nieuwe huis.
Slechte service, dit bedrijf. Haard alweer maanden deels kapot. Men zou een onderdeel bestellen. Firma heeft standaard een antwoordapparaat aan staan. Nu alweer twee maanden geen reacties op mail en bellen niet terug, je krijgt gewoon geen contact en geen informatie.
Fijne winkel hier geweest voor meer informatie over een electrische sfeerhaard. Hoewel we gelijk duidelijk gemaakt hadden dat we nu niets gingen kopen. Kregen we toch een zeer goede informatie en deed de dame zonder enig idee te geven dat we er iets moesten kopen ontzettend haar best om ons van alles te vertellen wat we moesten weten. Je kunt stellen dat zij klantvriendelijk zeer hoog in het vaandel hebben staan. Als we gaan beslissen om een haard te kopen gaan we dat zeker hier doen.
Een jaar na aankoop een probleem met onze sfeerhaard gemeld en in plaats van met ons mee te denken werd het probleem bij ons neergelegd. We hebben daarom zelf geprobeerd om de haard te repareren. Toen de problemen niet meer zelf op te lossen waren inmiddels een paar jaar verder toch maar weer teruggegaan. De sfeer was wederom vijandig en er werd gesteld dat de door Dolderman geïnstalleerde haard nooit goed was geïnstalleerd. Ten einde raad contact opgenomen met Xaralyn in Broek op Langedijk en uiteindelijk meer dan voortreffelijk geholpen om het probleem op te lossen. Xaralyn - Dolderman, 2 uitersten. Wees gewaarschuwd! Ga niet naar Dolderman.
Geeft goed advies, houdt zich prima aan de afspraken en keurige monteurs die denken in oplossingen. Zeer tevreden over mijn haard en services van Dolderman.
Als je een kachel wilt kopen, ga NIET naar Dolderman. Ze komen hun afspraken NIET na. Bellen NIET terug. Echt een drama. Ga voor een kachel naar Piet Pellet in Groot-Ammers.
Degelijke winkel. Bescheiden mensen. Je betaalt er genoeg voor, maar advies en tevreden klanten staan hoog in het vaandel. Je komt er met een goed idee. Je gaat met een beter advies. Voorraad is goed in orde. Ben er nog nooit voor niets heen gereden.
Drama,als je een probleem heb ,ze bellen nooit terug.
Zeer netjes geholpen met mooie showroom.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid