facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dolce Vita

Dolce Vita

Info

Ambachtelijk ijs en koffie van top kwaliteit.



"Dolce Vita , Heerlijke Dutch Homemade macarons en luxe broodjes, tosti's, soepen en vlaai of appeltaart ! Ook kunt u bij ons terecht voor lekkere koffie en andere dranken."
Adres: Bovenstestraat 35B, 6101 EH Echt
Telefoonnummer: 0681056893
Stad: Echt
Route: Bovenstestraat 35B
Postcode: 6101 EH


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 18:00
Dinsdag: 11:00 - 18:00
Woensdag: 11:00 - 18:00
Donderdag: 11:00 - 18:00
Vrijdag: 11:00 - 20:00
Zaterdag: 11:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ristorante Pizzeria Il Caminetto Ristorante Pizzeria Il Caminetto 295 meter Vandaag hier gaan eten, zeker een aanrader, maar er zijn wel een paar verbeterpunten....
Friture-ijssalon biej Miep Friture-ijssalon biej Miep 398 meter Ik vind het zeker de beste frietuur in echt super goed eten eet er elke donderdag sup...
Pietro's Echt Pietro's Echt 1 km Bestellen hier regelmatig als gezinsleden pasta willen. Die is altijd een succes! Die...
KIMZ KIMZ 2 km ik eet normaal nooit ijs maar nu smaakte het naar spaghetti en daarom lusten ik het w...
Recensies
Wij hebben vanmiddag een heerlijke verse cappucino en flat white gedronken, met hazelnootschuim gebak erbij. Vlotte vriendelijke bediening. Gezellige sfeer. Mooie art aan de muur.
Heerlijke lunch gehad. Netjes verzorgt
fijn terras in de oktoberzon, super vriendelijke bediening, niet te duur en boven alles heerlijke soep en brood gegeten. Wil je lekker lunchen in Echt dan is dit een aanrader.
Gezellige sfeer en heerlijk ijs. Zeker de moeite waard om langs te gaan indien je in de omgeving van Echt bent! Je wordt snel geholpen en het personeel/eigenaren zijn uiterst vriendelijk.
Lekkere verse wafel met ijs en aardbeien gehad hier. Ziet gezellig uit binnen. Wel jammer dat er geen airco was binnen. Bediening is heel attent en vriendelijk.
The best Tosti Taco gegeten ever Zoooo lekker puur, smaakvol lust voor het oog Een echte aanrader
Tijdens de reis naar huis even van de weg voor een lunch. Gezellige inrichting. Vriendelijk personeel. Heerlijke broodjes. De koffie wordt leuk geserveerd.
Heerlijk gegeten en vriendelijk personeel
Onze zaak is weer geopend!
Vriendelijk personeel, lekker ijs en lekkere koffie die leuk opgediend word. En dat alles voor een zeer correcte prijs. Wij gaan er altijd voorbij als we in Echt gaan winkelen. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Dolce Vita met het openbaar vervoer


Echt, Centrum 200 meter
67
68
Echt, Centrum 210 meter
67
68
Echt, Zuiderpoort 370 meter
67
68
Echt, Zuiderpoort 370 meter
67
68

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid