facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dokterswacht

"Dokterswacht Friesland verzorgt de acute huisartsenzorg buiten kantoortijden voor huisartsen die zijn aangesloten bij de Dokterswacht.Wij bieden spoedeisende zorg die niet kan wachten tot het spreekuur van de eigen huisarts."
Adres: Compagnonsplein 1, Drachten
Telefoonnummer: +319001127112
Stad: Drachten
Route: Compagnonsplein 1



op zoek naar gerelateerd: Dokterswacht Drachten telefoonnummer, Dokterswacht Friesland, Telefoonnummer Dokterswacht Friesland, Dokterswacht Harlingen, Dokterswacht Groningen, Wachttijd Dokterswacht Friesland, Wanneer Dokterswacht bellen, Dokterswacht Groningen telefoonnummer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Medisch Centrum de Poort Medisch Centrum de Poort 1 km Zeer onvriendelijke doktersassistenten. Ik krijg bij de vraag voor een verwijsbrief m...
Recensies
Zeer en de zeer slecht net zoals al vele eerdere ervaring bij DOKTERSWACHT FRIESLAND!!...als het nou om volwassenen gaat of om kinderen alles over 1 kam!! Kortom onvoorstelbaar en kort door de bocht je kind breekt een scheenbeen geen hulp op tijd neem maar parrasetamol.
Niet normaal zit je bijna 1 uur aan te spoed telefoon wachttijd meer dan 1 uur ze zij we bellen u snel terug meer dan 1 uur of meer wachten te ze je terug bellen nog niks gehoord dit is niet normaal en voor al Weekend of avond je kan beter de spoedeisende hulp bellen .
Slechte post als je pijn hebt zeggen ze neem maar pijnstiller ze laten je gewoon liggen. De zorg in Nederland is zo slecht.... vervolgens kom je met afwijkende bloedwaardes van je lever en nieren vervolgens laten ze je gewoon lopen en kunnen ze niet vinden wat het is... en maar denken dat ze alles weten...
Slecht, ze laten je half dood gaan, Hun wonder middel is Paracetemol
Belachelijk!! Stond eerst al 35 min in de wacht nog niks hang maar op, 10 min later bel ik weer is er een wachttijd van 40 min!! Half uur later bel ik weer wachttijd nog steeds 40’min!! En alsnog vragen om 10 cent per minuut. Waarom moet je per minuut betalen?? Wil heus wel 40 minuten wachten maar niet als ik de zekerheid niet heb en nog eens 10 cent per minuut moet betalen. Dat er onderbezetting is geloof ik, maar haal lekker die 10 cent per minuut er af!
Goede, nette en snelle service. Zeer professioneel, geduldig en vriendelijk. Dank!
In de wacht staan is irritant en kan gebeuren. Maar waarom steeds hetzelfde irritante bandje continu, geef dan even updates hoelang ik nog moet wachten of hoeveel bellers er voor mij zijn. Wat een verschrikking deze wachtrij. Vervolgens klappen ze ook nog na een half uur wachten de hoorn erop.. en terug bellen ho maar.
WT een drama dokters daar Ik hoef de chirurg niet te bellen komt goed volgende dag galblaas er uit
Langer dan 40 minuten wachttijd, heb gisteren avond al drie keer gebeld en vanochtend weer. Ik zit thuis met vreselijke pijn. Word allebei de keren in de wachtrij gezet. 10 minuutjes oke… maar 40?! En het kost ook nog eens geld.
Niet best uur wachten!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid