facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dokter Marsha Wichers

Info

Praktijk voor injectables volgens de Facepositive filosofie



"Marsha Wichers is cosmetisch arts en heeft meer dan 10 jaar ervaring in het gebruik van Botox en hyaluronzuur fillers. Ze is specialist op het gebied van natuurlijke resultaten met injectables. Persoonlijk aandacht, veiligheid en een eerlijk advies staan centraal binnen haar praktijk. Marsha Wichers is KNMG cosmetisch arts. Ze is lid van de NVCG, dit waarborgt kwaliteit en veiligheid."
Adres: Van der Valk Boumanweg 180D, 2352 JD Leiderdorp
Telefoonnummer: +31614728497
Stad: Leiderdorp
Route: Van der Valk Boumanweg 180D
Postcode: 2352 JD



op zoek naar gerelateerd: Aliaxin soft filler, Alluzience botox ervaringen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Salon Grandeza Salon Grandeza 148 meter Ik kom al een aantal jaren voor voetverzorging bij Salon Grandeza en ik ben erg tevre...
Zandes Beautycare Zandes Beautycare 406 meter Van salon tot salon tot ik bij de dames van Zandes terecht kwam. Wil nu nergens ander...
Beauty & Lifestyle by Shir Beauty & Lifestyle by Shir 818 meter Beauty & Lifestyle By Shir is een pagina op het gebied van beauty, sieraden en andere...
Sandy 's Treatment Sandy 's Treatment 818 meter Gespecialiseerd in pedicure en massages, Wij doen geen erotische massages!
BeautyX BeautyX 930 meter Voor een man is dit niet perse een snoepwinkel. Maar dankzij het vriendelijke en behu...
Touch of Beauty Skin Professionals Leiderdorp Touch of Beauty Skin Professionals Leiderdor... 1 km Persoonlijk, sfeervol, goede producten en altijd een top behandeling. Ik ben er niet ...
Natuurlijk van Jouke Natuurlijk van Jouke 1 km Ik maak zelf natuurlijke cosmeticaproducten. Hiermee ben ik begonnen omdat ik vaak di...
Recensies
Graag wil ik mijn ervaringen delen met betrekking tot mijn behandelingen bij dr Marsha Wichers. Dit omdat ik vind dat iedereen het verdient om zo goed en vakkundig geholpen te worden als ik. Marsha staat in eerste plaats voor een positief zelfbeeld. Dit betekent in de praktijk dat ze echt luistert naar je wensen en samen met jou kijkt hoe je veranderingen kunt maken in het gezicht zonder dat je eigen natuurlijke “look” verloren gaat. Ze zou ook nooit een behandeling doen waarvan ze denkt dat het niet past. Ik weet dat ik altijd voor een eerlijk advies bij haar terecht kan. Ze zal je ook nooit iets aansmeren. Ze is gewoon echt een topper. Daarnaast krijg ik sinds mijn behandeling altijd zoveel complimenten over hoe ik eruit zie. Veelal dat ik er uitgerust uitzie en dat mijn huid zo mooi is. Ik ben ongelofelijk blij met de zorg van Marsha en raadt haar bij deze aan iedereen aan.
Ik ben zeer tevreden over mijn consult en behandelingen door Dokter Marsha. Naast haar kundige advies en professionele werkwijze, stelt ze mij altijd erg op mijn gemak voor een behandeling. Ik ben heel erg blij met het resultaat; een rustig voorhoofd zonder hoofdpijn en een frissere uitstraling. Ik kan iedereen dan ook Dokter Marsha aanraden.
Dokter Marsha Wichers heeft me eerst heel persoonlijk te woord gestaan over mijn wensen en we hebben samen gekeken naar de mogelijkheden. Door dit fijne gesprek was ik er snel van overtuigd dat een Profhilo behandeling voor mij geschikt zou zijn. Profhilo kan ik iedereen aanraden; het zorgt voor meer volume en een fris gezicht maar bovenal op een natuurlijke manier. Ik ben blij met het resultaat en het prettige contact met dokter Wichers.
Marsha heeft meer dan 10 jaar ervaring in het vak en is gespecialiseerd in een natuurlijk resultaat. Ze stelt je op je gemak en maakt ruimte om rustig te bespreken welke cosmetische behandelingen er bij je passen. Ik heb in overleg met Marsha gekozen voor een Profhilo behandeling om mijn huid te verbeteren en een Softox behandeling om mijn frons te ontspannen. Marsha heeft een Softox® analyse gedaan om mijn gezicht en mijn individuele mimiek goed in kaart te brengen. In de analyse na de behandeling was te zien dat mijn uitstraling dankzij de Softox behandeling meer ontspannen is. Als resultaat van de Profhilo behandeling zie ik dat mijn huid gehydrateerder, steviger en stralender is. Ik ben erg tevreden over Marsha haar behandeladvies en het resultaat van de behandelingen. Ik beveel haar zeker aan!
Dokter Wichers was mij aanbevolen door een vriendin en heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik heb lang getwijfeld of ik wel iets wilde doen maar ben erg blij met het resultaat. Een mooi natuurlijk effect, ik krijg complimenten dat ik er uitgeruster uitzie en dat was precies wat ik wilde!
Deskundig, vriendelijk en professioneel. Ik ben zeer tevreden over Marsha Wichers. Ik heb al verschillende behandelingen gehad van Marsha Wichers zoals botox en fillers en altijd zeer tevreden over het mooie en natuurlijke resultaat.
Een zeer positieve ervaring!! In eerste instantie was ik wat nerveus om de stap te maken,maar nadat ik een gesprek heb gehad met Marsha voelde ik me gelijk op m'n gemak.De behandeling is erg meegevallen en het resultaat is heel natuurlijk . Een prachtig resultaat,zeer zeker aan te bevelen!!!
Dr Wichers geeft veel persoonlijke aandacht en is helder in haar uitleg. En het allerbelangrijkste, ik ben superblij met het eindresultaat!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid