facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DOK- Kappers/Haarwerken

DOK- Kappers/Haarwerken

Info

Welkom op de pagina van DOK-kappers/haarwerken!
Heeft u een vraag of opmerking, laat gerust een berichtje achter.
Groetjes team DOK-kappers/haarwerken.

Geschiedenis

Een trendy kapsalon in Willemstad, waar mensen werken die hun vak verstaan. De kapsalon biedt plaats aan maximaal 10 dames of heren tegelijkertijd.

DOK-kappers/haarwerken hecht veel waarde aan deskundigheid van het personeel, welke wordt opgedaan door permanente bijscholing.

Uiteraard volgt DOK-kappers de laatste mode op de voet en is teamwerk erg belangrijk. Door deze intensieve samenwerking leert men veel van elkaar wat niet zelden resulteert in een kapsel waarbij de klant zich prettig voelt.Er wordt dan ook gestreefd naar een optimale tevredenheid van iedere individuele klant.

Om deze optimale tevredenheid extra kracht bij te zetten worden er regelmatig workshops georganiseerd. In deze workshops leert de klant bijvoorbeeld hoe ze het beste hun haar kunnen föhnen of in model kunnen brengen met de producten die in de kapsalon worden gebruikt. Ook een kleurconsulent, welzijnscoach en/ of schoonheidsspecialiste ontbreken niet op deze gezellige avonden.

www.dokkappers.nl



"DOK KAPPERS IN WILLEMSTADEen kapsalon waar de laatste mode op de voet gevolgd wordt. Deskundig en klantvriendelijk personeel staan garant voor optimale klanttevredenheid.Wij zijn professionele en gediplomeerde kappers.We gebruiken kwaliteitsproducten om je er perfect uit te laten zien.Wij geven om de tevredenheid van onze klanten."
Adres: Raadhuisstraat 12, 4797 AX Willemstad, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0168472619
Stad: Willemstad
Route: Raadhuisstraat 12
Postcode: 4797 AX


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 20:00
Vrijdag: 08:30 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 15:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Part of Me Part of Me 22 km .
Recensies
Fijne salon, goede kapsters, luisteren echt naar de wens van ons klanten.
Niet goed kan niet gewassen worden ivm tia maar moet wel betalen zoek wel een andere kapper
Goede en ook gezellige kapper. Lekker bakkie koffie en glas water inclusief gezellig praatje tijdens de knipbeurt.
Fijne en vriendelijke kapper, met goed personeel!!
Mijn dochter heeft er haar haar gedoneerd voor stichting haarwensen. Super goed geholpen en mijn dochter met een super net kapsel weer de deur uit. Complimenten voor het team!
Ik ga om de 5 weken naar de kapper, aangezien mijn Lenny met vakantie was had Ik een invalster genaamd Cynthia, die héél erg haar best deed!!
Leuk team, knippen netjes en goed! Luisteren goed naar je.
De wasbeurt was subliem, ik ben hier erg goed geknipt en de service is top. Ik kwam er voor de tweede keer, dit is "mijn" nieuwe kapper.
Leuke sfeer, goed advies, ik ben weer blij met mijn haar!
Topkapsalon gezellig en vriendelijk personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid