facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DOK Cookware

DOK Cookware
Adres: Passage 19 , Den Haag 2511 AB, NL
Telefoonnummer: 070 346 9696
Stad: Den Haag
Route: Passage 19
Postcode: 2511 AB



op zoek naar gerelateerd: Kookwinkel Den Haag Prinsestraat, Kookwinkels Den Haag, Kookwinkel Frederik Hendriklaan Den Haag, Kookwinkel Leidschendam, Kookwinkel Zoetermeer, Kookwinkel rijswijk, Kookwinkel Rotterdam, Kookwinkel Zoetermeer stadshart
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Haagsche Bluf Haagsche Bluf 129 meter
New Babylon New Babylon 1 km Heel goed conferentiecentrum, goed te vinden, zeer goed bereikbaar, makkelijk te park...
Winkelcentrum Leyenburg Winkelcentrum Leyenburg 3 km Kleinschalig winkelcentrum waar 2 grote supermarkten de boventoon voeren. Wel mooie o...
Uw Winkeltje Uw Winkeltje 4 km Best leuk om eens rond te neuzen. Men huurt een plank om artikelen te koop aan te bie...
Winkelcentrum Leyweg Winkelcentrum Leyweg 4 km Makkelijk aan te rijden. Noodzakelijke winkels aanwezig. Wel is het erg rustig qua pu...
Recensies
Wat een geweldig mooie winkel! Bij de Kookwinkel Oldenhof ben je wel even bezig voordat je de winkel rond bent. De redelijk grote winkel bevat een enorm assortiment aan kookgerij en alles wat daarmee te maken heeft. Mooie en kwalitatieve producten in diverse maten, soorten en uitvoering. Mocht je naar iets op zoek zijn, of wat advies bij je keus, dan weet het vriendelijk en erg behulpzaam personeel je goed te helpen. Opvallend waren de artikelen die niet zo snel elders ook te vinden zijn. Mooi aardewerk met schalen die op tafel de show stelen, bekers en kommen in mooie uitvoerigen. Tal van apparaten en de bijbehorende accesoires. Bakvormen van staal en kunstof die het baksel de gepaste vorm geven, een brede keus aan messen. Kortom, echt een speciaalzaak met alles wat voor lange tijd onderdeel van de keuken zal zijn en zeker zal bijdragen aan het succes in de kookkunsten. Tip: je kan ook online via de website artikelen bestellen maar bij een bezoek aan de winkel zie je weer zoveel meer dan alleen dat waarvan je dacht nodig te hebben. En dat kan ook een mooi presentje voor iemand anders zijn!
Uitermate klantonvriendelijk. Recent bij DOK Den Haag een RVS bakspatel gekocht die totaal niet aan mijn verwachtingen voldeed. Binnen 48 uur terug naar de winkel, probleem uitgelegd. Kreeg te horen van de verkoopmedewerkster "Wij kunnen metalen objecten niet terugnemen" Zonder enige explicatie overigens en de bakspatel werd met een arrogant gebaar naar mij teruggeschoven. Na een korte afkoelingsperiode ben ik teruggegaan naar deze winkel, en gevraagd of ik de manager even kon spreken. Die kreeg ik te spreken, probleem uitgelegd en werd werkelijk al een totale idioot door deze manager behandeld en bejegend. Alleen uit coulance wilde hij het product terugnemen, en met luide stem werd me medegedeeld dat hij dit product niet meer kon verkopen. Uiteindelijk wel het product kunnen retourneren en m'n geld teruggekregen. Kennelijk is men bij DOK Den Haag meer gericht op verkoopcijfers dan op klantgerichtheid. Bij deze winkel zal ik NOOIT meer iets kopen. Mijn geld is TE GOED voor DOK Den Haag.
Fantastische winkel voor alles wat met koken, bakken, braden en Barbecueën te maken heeft. Niet goedkoop maar wel héél veel mooie spullen.
Op website 3-5 dagen levertijd vermelden. Na bestelling blijkt het toch ineens 4 weken te zijn. Maar wel gewoon 3-5 dagen op de website laten staan. Niet betrouwbaar en eerlijk.
Ook weer een topwinkel. Personeel heeft verstand van zaken. Ipv mij een goedkope messenslijper aan te smeren, werd in helemaal wegwijs gemaakt in de wereld van het slijpen.
Ik heb vandaag voor de 2e keer geprobeerd iets te vragen maar ik krijg nooit een antwoord. "Ja, het moet daar ergens liggen wijst naar een vage plek in de winkel en als het daar niet ligt, hebben we het waarschijnlijk niet" is het antwoord wat je steeds krijgt. Ik heb dus vandaag 4 rondjes gelopen in de winkel om zelf maar het artikel te zoeken.
Deze winkel heeft alles, als kookliefhebber wordt je hier uiterst happy, van een pizzaoven tot een mooi mes, kookboeken en een megacollectie zeven, feest.
Mooie winkel en zeer goed gesorteerd. Ik loop er graag binnen om te kijken of ze wat leuks of nieuws hebben.
Topper. Moet nog eens wat langer snuffelen want soms kom ik via zoektochten wat speciale handige producten tegen o.a. via you tube kookvideo's en dan vraag ik me af of ze het ook hebben. Maar verder, hele fijne zaak. Mag nooit verdwijnen uit de Passage. Als ik hier doorheen loop ga ik ook altijd graag naar @DeLuca een eindje verderop.
Heel veel voor in de keuken. Pannen, messen, schalen, snijplanken, noem maar op. Van erg goede kwaliteit tot goedkope zooi... Dat laatste vind ik erg jammer bakken vol met teveel overbodige, goedkope onzindingetjes. Maar anders bekeken: voor elk wat wils en van duur tot zeer betaalbaar. Heel leuke koopjeshoek, waar mooi spul zeer voordelig wordt aangeboden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid