facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dok 99 Rotterdam

Dok 99 Rotterdam

Info

Gezellig bowlen en smakelijk grillen...dat doe je natuurlijk bij Dok 99 Rotterdam! De leukste plek voor je kinderfeestje, vrijgezellenfeest of avondje uit!

Geschiedenis

Dok 99 Rotterdam, de mooiste bowling- grill-eetcafe van Nederland! Onlangs geheel vernieuwd, mooie en warme industriele inrichting met gebruik van staal, hout, steen. De verschillende arrangementen voor alle leeftijden maken het tot een ideale plek voor een gezellig avondje uit!

Sportief bowlen, smakelijk steengrillen, onbeperkt pannenkoeken eten, of natuurlijk een swingend kinderfeestje met discobowlen...wat is jou favoriet?

Bowlen kan op de 12 volautomatische banen. Op woensdagmiddag, vrijdag- en zaterdagavond is discobowlen ook mogelijk. Het Grillcafé biedt plaats aan ruim 90 gasten. Steengrillen is de specialiteit van Dok 99 Rotterdam, maar natuurlijk kunt u ook genieten van een van de a la carte gerechten. Bekijk ook eens de website voor de diverse kinderarrangementen zoals pannenkoekbowlen en het kinderfeestje...want ook bij kids is bowlen een gegarandeerd succes!

Dok 99 Rotterdam is zeven dagen per week geopend (kijk op de website voor actuele openingstijden). Vooraf reserveren is aan te raden.



"Gezelligste bowling en grill-eetcafe in Rotterdam! Arrangementen mogelijk met eten en bowlen. Gratis parkeerterrein."

"Gezelligste bowling en grill-eetcafe in Rotterdam! Arrangementen mogelijk met eten en bowlen. Gratis parkeerterrein."
Adres: Straatweg 99, 3054 AB Rotterdam
Telefoonnummer: 010-4220748
Stad: Rotterdam
Route: Straatweg 99
Postcode: 3054 AB


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 23:00
Dinsdag: 16:00 - 23:00
Woensdag: 13:00 - 23:00
Donderdag: 16:00 - 00:00
Vrijdag: 16:00 - 01:00
Zaterdag: 13:00 - 01:00
Zondag: 13:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: dok 99 rotterdam kinderfeestje, bowlen rotterdam ijsselmonde, dok 99 reserveren, dok 99 bowlershap, bowlen rotterdam kuip, bowlen en steengrillen rotterdam, dok 99 pannenkoeken, lommerrijk rotterdam dok 99
Recensies
Van mijn werk hadden we er een #personeelsuitje. Ten eerste goed bereikbaar, ten tweede hele gezellige ambiance. Dit etablissement heet ook #Lommerrijk . Collega's waren al aan het bowlen, de bowlingbaan ziet er keurig schoon en verzorgd uit. De bediening was prima, de merken van de drank stond mij persoonlijk een beetje tegen, Heineken bier en Pepsi Cola maar er waren genoeg alternatieven om te drinken. Na het #bowlen hadden we een #steengrill arrangement. Ikzelf en collega's van mij zijn niet echt klein. We zaten wel erg dicht naast elkaar aan tafel, we hebben gelukkig geen hekel aan elkaar, dus het over en weer aanreiken en doorgeven van eten ging hartstikke goed. Moet zeggen dat deze avond helemaal toppie is verlopen. Ook voor grote groepen mensen een aanrader om hier een offerte op te vragen voor een avondje uit
Gisteren mijn oma haar 85e verjaardag hier gevierd met bowlen en steengrillen. De bowlingbaan was goed. De kegels zitten met touwtjes vast waardoor ze voor mijn gevoel sneller weer klaar staan dan met een moderner systeem. Het personeel was vriendelijk en de drankjes kwamen snel. Vervolgens lekker gegeten. Prima vlees en een leuk desert. We hebben ervan genoten.
Leuke en gezellige plek om een avondje te bowlen. Wij hebben het in iedergeval erg naar ons zin gehad.
Leuke plek om in het weekend of de vakantie met de kinderen te gaan bowlen. Je kan er voor een uur of langer een baan huren en drankjes en hapjes bestellen. Je kan er ook eten in het restaurant.
leuke gezellige bowlingbaan Erg vriendelijk Personeel
Super gezellig avondje bowlen! De medewerker zijn meedenkend en alles is heel goed geregeld. Enige twee minpuntjes waren dat het drinken nogal even op zich liet wachten en dat het enorm warm was bij het bowlen. Vooral de combinatie van die twee was niet heerlijk! Echt een aanrader
In eerste instantie prima maar uiteindelijk niet met een goed gevoel naar huis Het duurde te lang voor het personeel onze tafel kwam afruimen en het dessert kwam brengen waardoor we later gingen bowlen, de dame kwam ons vertellen dat de baan wel vast aanging, eh lijkt me niet , jullie schuld en dan zijn wij daar de dupe van, nou ok dan krijgen jullie wel een drankje om het goed te maken Kansloos, wij komen hier niet meer!
Ik kom hier niet meer. Vrouwelijke meid achter de balie was enorm arrogant, ik had en fles ranja besteld alleen kost het via het apparaat 6 € euro maar moest ik 7 euro afreken ben gelijk weggelopen en heb maar 6 euro betaald .
Bowlingbaan valt tegen, nog met touwtjes aan de pionnen, telling klopt niet altijd en de olie op de baan was ook niet heel lekker neergelegd. Als je een beetje leuk met elkaar wil bowlen wedstrijdje onder vrienden ga je wel ergens anders heen. Entourage is wel grappig maar door het automatisch bestellen via de baan heb je weinig interactie met het personeel. Hierdoor word er ook niet echt op de banen gelet die vastlopen, mensen die tegen de zwiep aan gooien, kinderen die op de baan lopen...
Leuk bowlen en erg goed eten
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Dok 99 Rotterdam. Straatweg 99 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Dok 99 Rotterdam adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Dok 99 Rotterdam. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Dok 99 Rotterdam delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid