facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dojo Huigenbos

Info

De plek waar je moet zijn voor vechtsporten met o.a. (tuimel-)judo,(bedrijfs-)bootcamp, personal training, small group training, teambuilding en clinics.

Geschiedenis

Ons motto: "willen is kunnen" passen wij toe in elke training. Leg de basis met judo of een van de andere vechtsporten. Wil je écht fit worden, kom dan lekker sporten tijdens één van de bootcamplessen in de buitenlucht. Of train één op één met een van onze trainers in onze professioneel ingerichte dojo. Uiteraard komen wij ook op uw locatie voor teambuilding of bedrijfssport.



"Dojo Huigenbos biedt 2 verdiepingen aan fitnessruimte en een ruime keuze uit technisch verzorgde trainingen in kleine groepen en met veel persoonlijke aandacht. Onze Dojo is een compleet ingerichte trainingsruimte waar diverse soorten trainingen gegeven worden, variërend van bootcamp, judotraining, MMA en kickboksen tot aan één-op-ééntraining en small group training. Voor vragen en informatie stuur een bericht naar [email protected]"
Adres: Oude Zeumerseweg 3, 3781 MH Voorthuizen
Telefoonnummer: 0653503532
Stad: Voorthuizen
Route: Oude Zeumerseweg 3
Postcode: 3781 MH


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 21:30
Dinsdag: 19:00 - 21:30
Woensdag: 09:00 - 10:00
Zaterdag: 09:00 - 11:00


op zoek naar gerelateerd: Sporten in Voorthuizen, Basic-Fit Voorthuizen, OPENINGSTIJDEN Sport Society Voorthuizen, EGYM Voorthuizen, Sportschool Putten, Sportschool Barneveld, Sportschool Garderen, Sport Society App
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bootcamp Voorthuizen Bootcamp Voorthuizen 1 km Bootcamp Voorthuizen! Hou je van sporten in de buitenlucht? Wil je fitter, sterker e...
SSS gymvereniging SSS gymvereniging 1 km S.S.S. Gymvereniging Voorthuizen
Waterski Zeumeren Waterski Zeumeren 1 km Hele leuke baan en lekker eten
Twirlvereniging Vomako Twirlvereniging Vomako 2 km Twirlvereniging VoMaKo is een twirlvereniging in Voorthuizen. Onze trainingen zijn el...
Vvop Vvop 2 km De kantine is niet open
VVOP1 VVOP1 2 km Nieuws voor, door en over VVOP 1. Het eerste elftal van VVOP uit Voorthuizen. Wij zi...
VVOP 3 VVOP 3 2 km VVOP 3 is het derde selectie elftal van voetbal vereniging VVOP te Voorthuizen. Zater...
TC de Harremaat TC de Harremaat 2 km Hier kun je tennissen veld is matig voor profs het ligt aan een camping weinig person...
Sportcentrum Bellevue Sportcentrum Bellevue 4 km Super gezellig en behulpzaam personeel en een schone mooie sportschool
Recensies
De Dojo is een leuke sportschool voor jong en oud. Onze zoon Devin gaat meerdere keren per week met veel plezier naar judo. Thijs motiveert de jongens en meisjes op een positieve en leuke manier om het beste uit de kids naar boven te halen. Zelf bootcamp ik minimaal 2x per week. Daan zijn trainingen zijn gevarieerd en hij zorgt ervoor dat ieder niveau mee kan doen. Ook probeer ik regelmatig 1x per week te fitnessen. De sportschool heeft een ruim aanbod aan groepslessen, daarnaast wordt er ook personal training aangeboden en kun je boven je uitleven op de gewichten. Kortom een echte aanrader om spieren te kweken, je conditie te verbeteren, te leren of om wat kilo's kwijt te raken.
Kom daar iets meer als een jaar over de vloer en er hangt een goede sfeer! Leerzame en leuke lessen voor jong en oud.
Zeer waarschijnlijk de beste dojo en gym van Nederland! De trainingen zijn leuk, de leden inspirerend en de trainingen worden geleid door personal trainers die tijdens de trainingen direct feedback/aanpassingen geven en precies de juiste hoeveelheid aanmoediging geven. Het is een levensveranderende sportschoolervaring en ik raad het ten zeerste aan voor iedereen.
Dojo Huigenbos is dé plek om te judoën! Inhoudelijke trainingen, persoonlijke benadering en goede begeleiding voor zowel de startende als ervaren judoka. Thijs biedt via zijn kindgerichte aanpak ruimte voor ontwikkeling, plezier en doorzettingsvermogen. De kinderen voelen zich vertrouwd en gezien. Dit geldt tevens ook voor de volwassenjudo en alle andere takken van sport binnen deze sportschool. Een aanrader!
Fijne sportschool met een persoonlijke benadering vanuit medewerkers. Ook tijdens de lessen wordt er écht aandacht besteed aan je techniek iets wat ik bij andere sportscholen soms heb gemist dit komt door de professie van de eigenaren. Ook als je geen behoeften hebt aan de lessen, is de sportschool goed uitgerust met alle benodigdheden voor een heerlijke training. Dojo Huigenbos is een aanrader voor iedereen die graag kennis wil maken met vechtsport, maar zeker ook voor gevorderde sporters!
Topsportschool! Dojo voor iedereen die aan zijn gezondheid, kracht en techniek wilt werken. Of je nu voor het eerst een les wilt volgen in de vechtsport of gevorderd bent, fitness, groepslessen, PT training, je kind op judo, alles kan daar! Door de persoonlijke creatieve lessen van Daan en Thijs weten zij je te blijven motiveren en zorgen zij ervoor dat "Willen is kunnen" eigen wordt gemaakt!!
Hele fijne sportschool waar ik al geruime tijd aan big bag training doe. Trainer is altijd erg behulpzaam en stimuleren je persoonlijke groei heel erg. Dit door duidelijke tips, en continu nieuwe uitdagingen te geven. Als je een keer niet kunt, ben je ook altijd vrij op een ander tijdstip te gaan fitnessen. Ze denken dus graag met je mee, wat ik erg fijn vind.
Top sportschool waar iedereen welkom is! Als beginner word je goed geholpen als je dat wilt en als ervaren sporter heb je hier alles wat je nodig hebt. Mooi gevarieerd aanbod aan groepslessen gegeven door experts.
Geweldige sportschool met goede begeleiding. Naast hele fijne lessen ook mogelijkheden tot personal training wat mij echt verder geholpen heeft. Bedankt Thijs en Daan!
Professionele sportschool met zeer goede begeleiding nieuw apparatuur en een gezellige persoonlijke sfeer. In vechtsport zijn de eigenaren Nederlands kampioen in 3 verschillende disciplines, dus waar kan je het beter leren dan hier!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid