facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Doho-shots

Doho-shots

Info

Doho-shots is een fotograaf gespecialiseerd in het fotograferen van uw hond of paard!



"Betaalbare en kwaliteitsvolle foto's van uw viervoeter"
Adres: Poortugaal
Telefoonnummer: 0623088892
ln.stohs-ohod@ofni
Stad: Poortugaal


Recensies
Wauw wat ben ik blij met de prachtige foto’s die Tara heeft gemaakt van mijn gezin met onze hond. Tara neemt alle tijd tijdens de shoot en denkt met je mee zodat jij je op je gemak voelt als je zelf op de foto gaat. Na de shoot kreeg ik een prachtig filmpje toegestuurd en kon ik een selectie maken welke foto’s ik graag wilde bestellen. Bewegend beeld vind ik dan ook echt een toegevoegde waarde aan deze mooie herinnering die is vast gelegd. Dank je wel lieve Tara voor de mooie foto’s. Echt een aanrader!
Met onze Hollandse herder pup Onra hebben wij de eerste shoot van het puppypakket bij Dohoshots achter de rug. In het begin twijfelde wij om een shoot te doen met onze puppy, want hoe goed luistert een 10 weken oude pup nu eigenlijk en kan je die dan wel mooi op de foto krijgen? Die twijfel was absoluut niet nodig! We hebben echt prachtige foto's van Onra ontvangen. Tara nam alle tijd, gaf duidelijke instructies en was heel enthousiast. We kijken enorm uit naar de tweede en derde shoot.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid