facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DogWise

DogWise

Info

DogWise

Geschiedenis

Een hondenschool waar u en uw hond meer dan centraal staan!
In ruim 19 jaar inmiddels uitgegroeid tot een regionale hondenschool, met locaties in Gorssel, Lochem en Holten en een eigen gedragspraktijk in Warnsveld. Van puppycursus tot Nadac Hoopers, van Jachtcursus tot Ratjetoe Kids, op elk niveau kunt u bij ons terecht. Goed om te weten dat al onze instructeurs gecertificeerd zijn, en dat DogWise meerdere Kynologisch Gedragstherapeuten in huis heeft. Uw hond heeft bij ons dus altijd een streepje voor!

Locatie Gorssel:
Manege Semper Fidelis - Amelterweg 6A - 7213 BD Gorssel

Lessen op dinsdagavond : 19.15 u tot 20.15 u / 20.15 u tot 21.15 u
en woensdagavond : 19.15 u tot 20.15 u / 20.15 u tot 21.15 u

Locatie Lochem:
Intratuin Lochem - Goorseweg 27 - 7241 PA Lochem

Lessen op vrijdagavond vanaf 17.30 uur tot 20.30 uur
en zaterdagochtend vanaf 10.00 uur tot 13 uur

Locatie Holten:
Landal Twenhaarsveld - Landuwerweg 17 in Holten

Lessen op woensdagavond vanaf 18.00 uur

Passen u en/of uw hond niet in het plaatje? Goed om te weten dat ook behandelen van probleemgedrag bij honden, of andersoort maatwerk altijd mogelijk en bespreekbaar is. Wij hebben ruime ervaring in het begeleiden van baas/hond combinaties, ook als deze bazen door een lichamelijke of geestelijke beperking nu eenmaal niet zo goed in een groep kunnen meedraaien!

Ook voor (aanschaf-) advies, workshops, wandelingen, puppytesten en zelfs media contacten kunt u bij ons terecht.

Denkt u aan honden? Denk dan "DogWise"!

Adres: Breegraven 5, 7231 JA Warnsveld
Telefoonnummer: 0575-530071
Stad: Warnsveld
Route: Breegraven 5
Postcode: 7231 JA


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 12:30
Dinsdag: 10:00 - 12:30
Woensdag: 10:00 - 12:30
Donderdag: 10:00 - 12:30
Vrijdag: 10:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Puppycursus Apeldoorn, Puppycursus Holten, Puppycursus Terwolde, Hondenschool Gelderland, Puppycursus Dieren, Hondenschool High Five Lochem, Agility training gelderland, Puppycursus Hof van Twente
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Speeltechniek.nl Speeltechniek.nl 550 meter Speeltechniek heeft een uitgebreid aanbod van uitdagende techniek- en lesmaterialen, ...
DJ School Spinners DJ School Spinners 621 meter Wij geven lessen , workshop en cursussen in dj-en.
Isendoorn College Isendoorn College 631 meter Deze school maakt zich meer zorgen over de aanwezigheid van mobiele telefoons dan ove...
Recensies
Drie jaar geleden terecht gekomen bij DogWise met toen der tijd mijn pup. Ik vind het erg fijn dat er veel aandacht is voor het trainen op gedrag van de hond. Het oefenen van passeren met andere honden, aandacht vragen als er andere honden in de buurt zijn, en er is hier voor iedere hond ruimte voor. Inmiddels train ik na 3 jaar nog steeds iedere week met veel plezier, en voel ik mij samen met mijn hond een echt team. Wij hebben hier geleerd dat leren leuk kan zijn, voor zowel baasje als de hond.
8 jaar geleden in contact gekomen met Helma Polman van Dogwise vanwege een angstbijter. Inmiddels 3x een puppycursus met verschillende honden gevolgd en momenteel volgen mijn partner en ik wekelijks met veel plezier trainingen met onze twee australian shepherds. Alles via een positieve benadering en met oog voor hond en mens geen examens maar wel enorm veel kennis en kunde leren. Iedere training is weer anders en de honden worden zo erg veelzijdig.
Ik train al jaren bij Helma Polman en geniet nog iedere week. Positief omgaan met je hond en vooral zelf leren wat je kunt doen. Creatief leren. Zonder straffen en met geduld. Het is sowieso goed voor de hond om samen met andere honden in een leersituatie te zijn. Daarbij is er veel mogelijkheid om meer te leren over hondentaal en hondengedrag. Ronduit: geweldige hondenschool.
In de puber leeftijd met mijn hond bij dogwise getraind met de ratjetoe cursus, erg leuk en enorm gevarieerd, zodat er voor iedere hond in de groep wel een favoriet onderdeel bij zat. De sfeer is prettig, goed opgeleide instructeurs die ontspannen en voor een ieder op maat lesgeven. Na een aantal cursussen hoopers ben ik gestopt omdat ik moest erkennen dat dit niet bij mijn hond paste. Ik mis de fijne sfeer en de leuke groepsdynamiek. Ik wens een ieder deze fijne hondenschool toe die creatief blijft, goed naar iedere hond-mens combinatie kijkt en verrassend uit de hoek kan komen om positieve resultaten te bereiken waar je thuis mee verder kunt.
Groepslessen volg ik hier en privé lessen. Over beide zeer te spreken, de sfeer is ontspannen maar je gaat wel altijd met een voldaan gevoel naar huis. Iedereen werkt op zijn niveau en dat wordt gerespecteerd door iedereen. Tevens ben ik met Helma Polman bezig met de opleiding tot assistentiehond. Ik vind het zo mooi dat ze, doordat ze zoveel kennis van honden en het gedrag etc. heeft mij ook persoonlijk bereikt en ik dus ook veel meer over mijzelf leer. Zo worden mijn hond en ik steeds meer een team.
Kijken naar de hond, niet om diploma's te halen. Bij slecht weer binnen trainen. En op 2 locaties. Verschillende les mogelijkheden Spelend leren
Veel geleerd en fijne trainingen gehad! Ook als je zelf even wat persoonlijks over je hond wilde vragen stond Marjolein klaar. Marjolein legde alles rustig en duidelijk uit. Kortom: een fijne hondenschool, waar oog is voor de hond en jou als hondeneigenaar!
Gewoon lekker ontspannen werken aan de basis en daarna aan het verder versterken van de band tussen baasje en hond, zonder stress of examen, heel fijn! Voldoende afwisseling in de lessen, en duidelijke uitleg van de ervaren instructeurs Helma en Marjolein. Top
We hebben een hondencursus en privélessen gevolgd, beide gegeven door Helma Polman. In één woord geweldig. Wij hebben een hond uit het buitenland, die de nodige problemen met zich meebrengt. Zij heeft ons heel goed geholpen. Zij is invoelend naar mens en dier.
Heel fijne hondenschool en prettige hondengedragstherapeut! Kan jou en je hond veel leren op een mens- en hondvriendelijke manier.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid