facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DogStars Hondenschool Alphen aan den Rijn

DogStars Hondenschool Alphen aan den Rijn

Info

Alphense hondenschool gespecialiseerd in hondenopvoeding en training. Van pup tot en met de senior hond!



Geschiedenis

DogStars is de meest creatieve en deskundige hondenschool in Alphen aan den Rijn en omstreken! Gehoorzaamheid in de dop én gehuld in een te gek jasje!



"DogStars is dé hondenschool met experts op het gebied van hondenopvoeding, training en hondenwelzijn. Bepaal zelf of je buiten of binnen wilt trainen, in een groep of privé. Bij DogStars krijg je alle aandacht die jij en je hond verdienen!"
Adres: Olympiaweg 2-A, 2406 LG Alphen aan den Rijn
Telefoonnummer: 0619006973
Stad: Alphen aan den Rijn
Route: Olympiaweg 2-A
Postcode: 2406 LG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 21:00
Zondag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Hondenschool Zoeterwoude, Hondencoach Alphen aan den Rijn, Hondentraining Nieuwkoop, Hondenschool Bodegraven, Hondenschool Waddinxveen, Hondensport Vereniging, Puppy cursus, Puppycursus Roelofarendsveen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Basic Hondenschool Alphen aan den Rijn Basic Hondenschool Alphen aan den Rijn 248 meter Ook een gehoorzame hond in vijf weken? Jazeker: Basic Hondenschool is met recht de le...
DogSupport DogSupport 3 km De trainer is tijdens de les aan het bedenken welke oefening er gedaan kan worde . Je...
Alphense Honden Club Alphense Honden Club 3 km Trainer was onvriendelijk en kleinerend. Lijkt alsof beginners/nieuwe leden niet heel...
Recensies
Hele fijne hondenschool. Je kunt op elk moment instromen dus geen lange wachttijden. Bij regen sta je overdekt of er is een binnenlocatie. De cursussen zijn gericht op je hond op een positieve manier iets aanleren zonder te straffen, iets wat wij erg belangrijk vonden. Als nieuwe hondeneigenaren liepen wij nog wel eens met vragen, en Jiske is altijd bereikbaar om deze uitgebreid te beantwoorden en mee te denken. Toppers!
Ik heb lang gezocht naar een veilige, kundige hondenschool met persoonlijke aandacht en die heb ik bij Jiske gevonden. Elke week rij ik een uur totaal samen met mijn hond Gaya speciaal voor lessen van Dogstarts. Jiske denkt mee, staat voor je klaar, is eerlijk en begaan. Mijn hond had niet de beste tuigje voor haar en ook daarin kreeg ik advies. Is het warm, regent het? Dan worden de lessen aangepast. Zit je even in de knoei met je hond, dan staat ze voor je klaar. Wij blijven hier nog lange tijd trainen met veel plezier. Ik raad Jiske van harte aan!!!!
Vanuit mijn ervaring een hele goede Hondenschool die echt kennis heeft en je ontzettend goed begeleid. Je kan er voor kiezen om te trainen op een buiten of binnenlocatie. Verder kun je de trainster ook altijd bereiken met vragen buiten de les om. Daarnaast hebben ze ook altijd een “winkeltje” waar je voor of na de les leuke en lekkere dingetjes kan halen. Wij leren ontzettend veel en wij en de hond vinden het ook altijd weer leuk om naar de les te gaan! Wat ook super is, is dat je een online leeromgeving hebt waarbij je tekst en uitleg en filmpjes hebt om het thuis nog eens goed door te nemen zodat het trainen nog beter gaat. Al met al zijn wij niets anders dan positief!
De puppycursus was heel fijn. Veel tijd, ruimte en aandacht doordat er meerdere begeleiders zijn. De lesstof wordt heel concreet aangeboden, vaak met een puppy uit de groep, en daardoor duidelijk. We hadden al eerder een hond, maar geen puppy. Nu hebben we er twee en was er ook aandacht voor de relatie samen. Wij vonden het fijn starten begin mei met de basiscursus.
Hele leuke cursussen gehad met Queeny. Veel dingen geleerd om daar in de toekomst mee door te gaan. De groep is niet heel groot zodat er aandacht is voor de hond. Zeker een aanrader om daar een cursus te volgen voor je hond/puppy.
Superleuke hondenschool! Positieve benadering, wordt duidelijk lesgegeven, hoop met spelelementen zodat het voor de hond en baas ook erg leuk is en blijft om te leren. Wat ook heel fijn is, dat er een binnenlocatie is! Verder kun je altijd bij Jiske terecht voor tips en advies.
Puppycursus gevolgd. Lessen zijn effectief en de lesstof word goed uitgelegd. Zeer vriendelijke en professionele coaches. Zijn hier met onze hond voorlopig niet klaar met het volgen van cursussen!!
De basiscursus is zo wel voor de hond als voor de eigenaar een feestje. Alles met een positieve benadering wat erg fijn is. Ondanks dat ik al eerder honden heb gehad, heb ik veel geleerd. Zeker aan te bevelen!
Wij hebben verschillende cursussen gevolgd bij Jiske. Ze is een fijne trainster die kijkt naar wat je hond aan kan. Ze zorgt altijd voor succes. Ook houdt zij rekening met je hond als zij iets spannend/eng vind. Dit is vooral fijn voor de buitenlandse hond. Jiske staat altijd open voor vragen die je hebt, komt met oplossingen en laat die oplossingen ook zien met je hond. Als ik ooit nog een andere hond neem dan ga ik zeker weer op cursus bij Jiske!
Hele leuke trainingen voor baas en hond. Er wordt goed gekeken of de oefeningen lukken, en of je het jouw hond goed aanleert. De manier van les geven is zeer vrolijk en aanstekelijk, Eigenlijk is het bijna een feestje om de cursus mee te doen, leuk voor baas en hond Ook superhandig dat als het slecht weer is je overdekt kan staan. Bij mooi weer lekker buiten met genoeg ruimte om niet te dicht bij andere honden te staan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid