facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dogs Enjoy

Dogs Enjoy

Geschiedenis

Dogs Enjoy is een hondenpension waar honden niet in kennels leven, maar in groepen. De honden moeten dus sociaal zijn en het prettig vinden om met andere honden samen te leven.
Mariska Kraak-Gerding en haar familie runnen dit bedrijf met veel plezier. Via deze pagina willen we (toekomstige) klanten een kijkje laten nemen in het hondenpension.

Wij hebben sinds 2012 ook een trimsalon waar elke vachtbehandeling voor uw hond mogelijk is.

Voor meer informatie kunt u bellen met 0227581904



"wij verzorgen dagopvang en hotel aan honden en daarnaast hebben wij een trimsalon, tevens bestaat de mogelijkheid tot wassen"
Adres: Slootweg 8, 1774 NM Slootdorp
Telefoonnummer: 0227581904
Stad: Slootdorp
Route: Slootweg 8
Postcode: 1774 NM


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 20:00
Dinsdag: 07:30 - 20:00
Woensdag: 07:30 - 20:00
Donderdag: 07:30 - 20:00
Vrijdag: 07:30 - 20:00
Zaterdag: 07:30 - 20:00
Zondag: 07:30 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: honden pension slootdorp, hondenpension noord holland, dierenpension middenmeer
Recensies
Geweldig de honden hebben ook echt vakantie, ze zijn uitgeblust
Elke keer gaat onze Bob weer met heel veel plezier heen. Ze hebben heerlijk de ruimte om lekker te bewegen. De medewerkers zijn overduidelijk heel gek op honden. We brengen hem met een gerust gevoel naar Dogs Enjoy.
Onze Soof vind het daar geweldig. Lieve eigenaars en personeel. Je kunt rustig op vakantie gaan want de hond heeft het daar goed
Fantastisch plek om je hond te brengen. Ik zeg niet te veel omdat wij anders onze hond Biko niet kunnen brengen ivm dat ze vol zitten.
Onze Şirin gaat al jaren naar Dogs Enjoy. De verzorging is altijd prima en er word ook goed op de gezondheid gelet. Helaas moeten wij voor oktober dit jaar opzoek naar een ander verblijf. Door de komende verbouwing. We gaan er van uit dat het nog beter word voor de honden. We wensen de eigenaren en verzorgers dan ook veel succes en hopen snel weer van jullie diensten gebruik te kunnen maken.
Zorg voor de honden met een heel groot hart. Voor hond én mens! Vol vertrouwen breng ik al jaren mijn liefste viervoetige huisgenoten hier. Ze hebben hier hun eigen hondenleven met hun soortgenoten. Geen kennels waar ze in worden “opgesloten” maar groepen waarbij elke dag opnieuw wordt gekeken welke hondjes bij elkaar passen. “Achter de schermen” een kijkje nemen is er niet bij: juist om de veilige rust voor de dieren te bewaken. En die rust is er! Heel fijn!
Zeer blij met deze opvang voor onze boxer. De medewerkers hebben we leren kennen als professioneel en betrokken. Voor onze hond is het een geweldige plek om te zijn. Dat merk je alleen al aan de manier waarop ze naar de voordeur rent bij aankomst. Ik ben blij dat ze nog mee naar huis wil... :-
Mijn honden zijn er net weer geweest, worden goed verzorgd, vriendelijke mensen. Het fijne vind ik dat ze heerlijk kunnen ravotten buiten met andere honden.
Elke keer weer super om te horen dat het goed is gegaan. Met een goed gevoel brengen we Tex de volgende keer weer een dag heen.
Een heel fijn pension met lieve en bekwame mensen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid