facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DoggyWalker.nl

DoggyWalker.nl

Info

Hondenuitlaatservice die met je meedenkt! Méér dan een uitlaatservice



"Hondenuitlaatservice met een groot hard voor dieren!!"

"Hondenuitlaatservice met een groot hard voor dieren!!"
Adres: Alardstraat 43, 5402ZA Uden (gemeente)
Telefoonnummer: 06-54754754
Stad: Uden
Route: Alardstraat 43
Postcode: 5402ZA


Recensies
Zo ontzettend blij met Maria en Doggywalker. Elke dag weer staat Maria in weer en wind voor onze hond Bailey klaar. Ze is erg betrokken bij het welzijn van onze hond en bij het welzijn van ons als gezin. Niets is haar te gek en ze denkt graag met je mee. De liefde voor de honden waarmee ze elke dag wandelt straalt er van af. Kortom; ik ben zeer blij en dankbaar dat Bailey elke dag weer met veel plezier met Maria mee kan en mag gaan. Maria, je bent een topper!
Deze uitlaatservice is fantastisch. Maria is super enthousiast en kijkt echt naar de hond zelf hoe en wat hij nodig heeft. Onze hond was helemaal hieperdepiep wanneer ze Maria zag aankomen. In hele zware en moeilijke tijden lees plotselinge ziekenhuisopnames was Maria er altijd, zowel voor Olly als voor ons. Kortom:een TOP uitlaatservice
De Doggy Walker is echt super loyale uitlaatservice. Maria heeft altijd een plekje vrij, zelfs als ik een dag of de avond van te voren vraag of onze Lara mee kan. Ze neemt alle tijd voor het uitlaten! Een echte topper!!!
Zowel Maria als de honden zijn altijd vrolijk en blij als ze elkaar zien. Maria is heel flexibel en denkt mee. Is één van beide honden ziek dan zal ze ook altijd informeren hoe het gaat. Gewoon een vrouw die van de honden en haar beroep houdt!
Doggywalker is een hele fijne honde uitlaatservice. - Er wordt altijd goed opgelet op de honden en je wordt goed geinformeerd mocht er iets gebeuren. - Als er vragen zijn krijg je altijd een snelle reactie. - Er wordt goed opgelet of dat de hond in een bepaalde groep wel of niet mee kunnen, dit is natuurlijk erg prettig zodat de honden leuk met elkaar kunnen spelen. - Bij hoge temperaturen wordt hier zeker rekening mee gehouden dat er aangepaste tijden zijn. - Elke hond heeft natuurlijk een speciale aanpak nodig want elke hond is anders. Doggywalker heeft hier zeker aandacht voor! - Altijd aardig en vriendelijk bij het ophalen van onze hond. Kortom een super hondenuitlaatservice, onze hond komt altijd lekker vermoeit terug en slaapt lekker de rest van de dag.
Doggywalker is het beste wat onze ons is overkomen Hij hoort het busje al de straat in komen en is dan helemaal door het dollen heen komt goed vermoeid terug en is altijd heel teleurgesteld als ze een keetje niet komt. Doggywalker geeft net dat beetje extra en ze gaat er helemaal voor Super veel liefde voor de honden en altijd respectvol na de baasjes Wij hebben ook een super band met haar
Vandaag heeft een husky mijn hond het bos uitgejaagd en gebeten die deze mevrouw 100 meter voor haar uit los liet lopen. Zij vindt echter dat dat mijn schuld is want mijn hondje liep weg. Ook is ze van mening dat ik haar niks hoef wijs te maken over honden want zij heeft een "hondenuitlaatservice" Dus lieve mensen, let op . Ze weet totaal niet waar ze mee bezig is
Heel erg tevreden over DoggyWalker. Blitz ging altijd graag mee. Zodra ze de auto zag, stond ze al bij de achterdeur. Helaas kan Blitz door een flinke poot operatie nog niet/niet meer mee. Maar zodra ze weer kan/mag, gaat ze weer mee.
Er wordt gekeken naar welke honden en hondjes samen in de groep kunnen worden uitgelaten. De honden hebben er veel plezier in. De eigenares loopt door weer en wind met de honden. Kei toffe en spontane meid. Van haar hobby haar baan gemaakt. Weet wat ze doet.
Super fijne uitlaat! Heeft haar hart op de goede plaats en geeft heel veel om de hondjes. Wij vonden het super erg dat onze hond niet meer mee kon gaan. Het lag zeker niet aan haar! Super uitlaat zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid