facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Doggylicious Eerbeek - Trimsalon & Honden Speciaalzaak

Doggylicious Eerbeek - Trimsalon & Honden Speciaalzaak

Info

Elk huisdier is een Doggylicious behandeling waard!

Geschiedenis

Onze missie: mooie, blije, schone, goed gekapte, vrolijke, gezonde en kwispelende honden.
Katten zijn bij ons ook welkom!

U kunt bij ons terecht voor het laten trimmen van uw hond. Kijk bij diensten, wat wij allemaal voor uw hond kunnen betekenen.

Ook verkopen wij vers vlees en glutenvrije hondenbrokken en kunt u bij ons terecht voor goed en eerlijk voedingsadvies.

En in onze winkel vind u leuke speeltje, mooie voerbakken, riemen, halsbanden, kussens, lekkere & gezonde snacks etc. Kortom alles voor uw trouwe viervoeter.



"Wij hebben een grote passie en liefde voor honden. Wij vinden het belangrijk dat jouw hond zich prettig voelt als hij de salon weer verlaat. En daarom geven wij elke hond de aandacht die hij verdient.Gespecialiseerd in: Setters, Doodles, Pomeranians/Keeshonden.Wij gebruiken natuurlijke producten voor de vacht verzorging. Deze bevatten GEEN parabenen, kleurstoffen, chemicaliën of andere onnodige bestanddelen. Een schone hond op een natuurlijke manier. Beter voor mens, dier en milieu!Daarnaast verkopen wij ook alles wat je hond nodig heeft, van natuurlijke hondenvoeding en snacks tot manden, halbanden, tuigen enspeelgoed.Enkele merken: Buddy's, KIVO, TrePonti, Riverwood, Hunter, Profine, Zee.Dog, Carnis, DWAM, Pawstory"
Adres: Oranje Nassauplein 24A, 6961 CJ Eerbeek
Telefoonnummer: 0653915987
Stad: Eerbeek
Route: Oranje Nassauplein 24A
Postcode: 6961 CJ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 14:00
Woensdag: 09:00 - 12:00
Donderdag: 09:00 - 16:00
Vrijdag: 09:00 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Trimsalon angeline Trimsalon angeline 183 meter Ik heb maandagmorgen gebeld naar deze trimsalon, maar mevrouw was elders aan het werk...
Recensies
fantastisch..net als onze vorige hond!!! Ze neemt de tijd ervoor wat 100% goed is...heb echt bewondering voor hen beiden!!!!
Beste trimsalon ooit! Gaan goed met de diertjes om! Durf mijn hondje met alle vertrouwen achter te laten. En komt altijd weer super knap terug!
Onze doodles worden warm ontvangen. De trimster nemen de tijd en we krijgen de hondendames met een frisse coupe en kwispelstaart weer mee.
Onze boe4 van bijna 3 is fantastisch geknipt. Was onze eerste keer hier maar zoeken niet verder. Zeer tevreden, fijne mensen. Mooi resultaat.
Ook onze tweede ervaring met Doggylicious was ook weer erg prettig. Onze hond tekkel is er fantastisch mooi geplukt! We zijn erg blij met het eindresultaat. We komen zeker weer terug. Onze eerste ervaring met Doggylicious is erg goed. Heldere informatie met een duidelijke uitleg. Nadat je een afspraak hebt gemaakt krijg je keurig per mail een bevestiging. In de mail zit een handige link om de afspraak in je agenda te zetten. We zijn blij met het resultaat en komen er graag weer terug.
Veel kennis en kunde. Zeer oprecht met een hoog klantgerichte instellingen. Breed assortiment aan halsbanden, lijnen, speeltjes, kauwbotten, voer en supplementen.
Onze Gordon Setter is weer helemaal naar wens getrimd. Het zijn Vakmensen bij Rocko's!!!
Fijne persoonlijke benadering! Hondjes altijd weer fluffy en blij!
Doeska weer geknipt en gewassen, ziet er weer fantastisch uit!
Eerste keer geweest, erg vriendelijk. Hondje weer mooi en wassen.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Doggylicious Eerbeek - Trimsalon & Honden Speciaalzaak met het openbaar vervoer


Eerbeek, Boerhaavelaan 210 meter
504
Eerbeek, Kloosterstraat 220 meter
503
Eerbeek, Vondellaan 220 meter
109
43
Eerbeek, Offenbachstraat 280 meter
43
Eerbeek, Offenbachstraat 280 meter
109
503
504

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid