facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DogGo Uitlaatservice

DogGo Uitlaatservice

Info

Uit liefde voor honden, ben ik mijn eigen hondenuitlaatservice begonnen in Venlo. Wandelingen met aandacht alleen voor uw hond!



"Elke hond verdient het om regelmatig een wandeling te maken waarbij ze zich goed uit kunnen leven. Heeft u op één of meerder dagen hiervoor minder tijd? Dan kan De Hondenbutler dit voor u verzorgen. Ook wanneer u door omstandigheden tijdelijk uw hond niet uit kunt laten kan de Hondenbutler u van dienst zijn.Wij bieden de hele dag door hondenuitlaten aan. Wandelen houdt honden lichamelijk fit, geeft ze een kans om te socialiseren met andere honden, helpt hen om met mensen om te gaan en vermindert gedragsproblemen zoals verlatingsangst en geblaf. U kunt uw hond dagelijks of incidenteel laten lopen."
Adres:
Telefoonnummer: 0627433242
Stad: Venlo


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid