facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dogbite

Dogbite

Info

Gezonde Snacks voor grote en kleine Honden

Geschiedenis

Webshop voor natuurlijke en gezonde hondensnacks.



"Nature Dog snacks big assortment"
Adres: Nieuwstraat 21, Hengevelde, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0651561760
Stad: Hengevelde
Route: Nieuwstraat 21


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 14:00
Dinsdag: 09:00 - 14:00
Woensdag: 09:00 - 12:00
Donderdag: 09:00 - 14:00
Vrijdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Hondensnacks grootverpakking, Dogbite Schapenvet, Dogbite trainers, Dogbite zalmolie, Dogbite Bullepees, Trainers hond, Vleestrainers hond, Cenaturio hondenvoer
Recensies
Erg tevreden tot zover. Al vier bestellingen geplaatst sinds maart dit jaar, en ons herderspup vindt alles heerlijk!
Ik ben al langere tijd klant bij Dogbite. Ik koop alleen nog bij Dogbite mijn snacks voor de honden. Ik vind het heel belangrijk dat snacks niet bespoten zijn met allerlei rommel. Alles is van prima kwaliteit en netjes verpakt. Service kan niet beter.
Ontzettend klantvriendelijk. Dogbite denkt graag met je mee. Top service!
Is 2de keer dat ik een bestelling plaatste, ben tevreden
Een hele fijne online winkel. Ik heb nogal een kieskeurige hond, maar ik heb veel producten hier vandaan die er goed ingaan. Producten zien er goed uit en netjes verpakt. Prijs kwaliteit is goed in verhouding.
Regelmatig bestel ik hier snacks voor mijn hond. De kwaliteit wisselt nogal. Soms grote runderoren en dan weer hele kleine, soms stevige en soms oren die mijn hond hap slik weg op heeft. Toch blijf ik een trouwe klant, dat komt door de vriendelijkheid en de service.
Deze webshop heeft een goed aanbod van veilig geproduceerde hondensnacks. De snacks die wij hier weg halen komen uit de EU en zijn niet bestraald in China. De prijzen zijn prima en bovendien zijn de eigenaren van het bedrijf zeer klantgericht. Een pakket van ons raakte, volledig buiten schuld van Dogbite om, kwijt omdat DHL het verkeerd had gesorteerd. Dogbite is hier snel mee aan de slag gegaan om dit op te lossen. Korte lijntjes en persoonlijk contact, dat maakt het fijn om met deze mensen te werken. Wij hebben geen reden om snacks bij een andere tent te halen.
Hele goede service , lekkere producten voor de dieren voor een hele goede prijs ... Zeker aan te raden
Er was iets fout gegaan bij DHL. Geen probleem voor dogbite, ze sturen gewoon de bestelling opnieuw op. Super service!
Veel keus, en van goede kwaliteit. Zeker aan te bevelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid