facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dogadvice praktijkspeuren en kynologisch advies

Dogadvice praktijkspeuren en kynologisch advies

Info

Hondenschool gespecialiseerd in neuswerk en kynologisch advies. Priveles en voorlichting op het gebied van hondenopvoeding.

Geschiedenis

Hondenschool voor Praktijkspeuren en Detectietraining & advies en voorlichting op het gebied van hondengedrag en -opvoeding.

De meeste huishonden van tegenwoordig hebben geen speciale taken meer. Ze worden vooral voor het gezelschap gehouden. Echt werken is er niet meer bij. Toch is het belangrijk om je hond ook geestelijk te (blijven) stimuleren. Neuswerk is daar bij uitstek zeer geschikt voor!

Bij Praktijkspeuren werkt een hond, samen met zijn geleider (handler) een menselijk spoor uit.
Het doel is het zo snel en effectief mogelijk vinden van een 'vermist' persoon. Daarbij leert de hond de specifieke geur van 1 persoon te volgen, en geuren van anderen te negeren. Een concentratiespel voor je hond dus.

Detectie training is een vorm van neuswerk waarbij de hond geleerd wordt om een specifieke geurstof of geurbron op te sporen. In de professionele wereld kun je daarbij denken aan drugs, explosieven, bacteriën, tabak of bijvoorbeeld geld.
De hond maakt door middel van een unieke houding (bv liggen of zitten) of door een uniek gedrag (bijvoorbeeld ‘bevriezen’) aan zijn handler duidelijk dat hij de gezochte stof gevonden heeft.



"Hondenschool gespecialiseerd in praktijkspeuren en K9-neuswerk. Alleen privélessen. Dogadvice biedt tevens een complete online cursus K-9 Neuswerk detectie.Er is extra aandacht voor honden met een 'verhaal'. De lessen worden op maat gemaakt. We houden veel rekening met de persoonlijkheid van de hond. Speurles 'PLUS' dus.De lessen worden gegeven door een zeer ervaren instructeur meer dan 10 jaar die tevens gediplomeerd en erkend gedragstherapeut voor honden is."
Adres: Hoefblad 44, 5731 TS Mierlo
Telefoonnummer: 0634206236
Stad: Mierlo
Route: Hoefblad 44
Postcode: 5731 TS



op zoek naar gerelateerd: Speuren met je hond Utrecht, K9-Neuswerk, Speuren met je hond Brabant, Detectie cursus hond Noord Holland, K9 speuren
Recensies
Fantastisch om te doen, helemaal onder begeleiding van Renate. Ze is duidelijk, grappig, zeer kundig. De hond staat centraal en ze doet geen concessies op welzijn. Topper!
Ik stond er versteld van dat ook een berner sennen kan speuren. Bijzonder leuke en leerzame lessen. Een aanrader!
Ik vind Renate geweldig! Met veel gevoel voor situatie en omstandigheden weet ze elke keer de speur- en detectielessen tot een gezellig en leerzaam uitje te maken voor hond en baas. Oké, soms is ze een beetje warrig, maar dat maakt het juist allemaal zo leuk. Krijg er altijd veel inspiratie van!!
Praktijkspeuren bij Dogadvice is echt een aanrader! Geweldig leuke en heel intensieve! sport voor hond en baas, zeker als de les wordt gegeven door de super enthousiaste instructrice Renate. Pojke zal nog vaak komen speuren, da's zeker!
`Geweldig om te zien hoe onze Beauceron groeit in het speur- en detectiewerk door fijne lessen en goede begeleiding!
Top voor alle honden maar zeker voor de bijzondere hond!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid